Vassurányban radikálisan máshogy szavaztak a „gyermekvédelminek” nevezett referendumon, mint bárhol máshol az országban. döbbenetes meglepetést Vassurány falu, ahol tízből kilenc ember arra szavazott, hogy kiskorúaknak engedélyezzék a nemváltó műtéteket.

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ezért ment el az ország esze. A kérdés is baromság, akár a válasz
Nessy
Ostoba, kérdésre ostoba válasz! Arról nem beszélve , hogy a sok millió forintos kiadás, a szavazat számlálók plusz munkája annyit ért, mint vak lónak a napszemüveg. Jogi következmény nincs, egy éve megszavazott törvény. A politikai következményről most hallgat Orbán, mint ama bizonyos dolog a fűben!
Sámannus
@Nessy: Itt már nem a pénz, hanem az emberség és a kifejezhetetlen szégyen esik ki a szekrényekből, Az ukránok régi dicsőségeinket villantják fel nap mint nap, mi pedig leszegett fejjel leforrázva, tűrjük az szégyenletes aljasságok elkövetését nap mint nap. Ezt rosszabb elviselni mintha átmenne rajtunk egy tank, bambán tűrjük hogy mindig szembeköpnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.