Mintha a föld nyelte volna el őket: egy hónapja nem tud senki semmit Varga Viktóriáról és kislányáról, Szaffiról. Utoljára március 4-én látták őket. A rendőrség a gyereket körözi. A svéd bíróság azonban az apának ítélte a kizárólagos szülői felügyeletet, Samin pedig Magyarországon pert indított Viktóriával szemben, mondván, jogellenesen hozta ide a kislányukat és tartja itt. Első fokon az anya nyert, másodfokon pedig az apa, végül ez utóbbi ítéletet hagyta jóvá a Kúria azzal, hogy március 15-ig ki kell vinni az apjához Szaffit, vagy március 21-én az anya ügyvédjének az irodájából viheti vissza Svédországba az apa – esetleg annak megbízottja – a kislányt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
csacsi @vacsi: ,hiszen a cigányok is keresztények! :) én inkább a butáktól tartózkodok,mer aki azokkal szóbaáll,az könnyen megjárhatja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
Orbán és a fidesz szégyene, hogy ilyen kúriánk van, elkurvult.
magyar1
@Shikari: Igazad van, de a gyerek magyar nemzetiségű, a magyat kurvának, akarom mondani kúriának ki kellene állni érte, nem odadobni egy majomnak.
magyar1
@Shikari: A gyerek nem tehet semmiről, nem kérte, hogy az anyja ilyen bangladesi majommal b@szassa fel magát, de ha megszületett magyar állampolgárként akkor miért szenvedtetné a magyar kúria? Lefizetett ott valakit az apa? Mert az elsőfok normálisan ítélte meg.
vacsi
@magyar1: ami engem a legjobban megdöbbentett a Kúria ítéletében:
március 21-én az anya ügyvédjének az irodájából viheti vissza Svédországba az apa – esetleg annak megbízottja – a kislányt.- azaz jöhet egy, a gyerek számára vadidegen másik arab, és elviheti?!
vacsi
Egyébként ez a hülye nő élete legrosszabb döntését akkor hozta, mikor szóbaállt egy ilyennel.
magyar1
@Shikari: A gyerek szenvedjen egész életében mert hülye szülei vannak? Ne a gyerekkel rettentsünk már el! A svéd bíróság is európai gyerek ellenes a migráns vadállat befogadásával.
Agresszív apának gyereket ítélni, a hágai bíróságot kellene megkeresni.
magyar1
@vacsi: Azt gondolom ebben az ügyben Orbánnak kutyakötelessége lenne intézkedni, ő is jogász.
Vannak gyerekei, unokái és ezért van még mindig hatalmon, mert a magyar nép gyomra nem bírja bevenni a saját nép gyilkolászását.
magyar1
@Shikari: Tudomásom szerint nem lehetne egyetlen bíróság sem aki agresszív apának ítéljen gyereket, tehát az elsőfokú jogos volt.
Ezt egy, az igazság eldöntésérére létrehozott szervezet, eu.bíróság sem tehetné meg, akár svéd, akár magyar.
vacsi
@Shikari: Az arabok nem is európaiak. És sajnos, igazad van: ez a kapcsolat visszataszító, kockázatos és undorító volt - elejétől fogva.
De érdekelne, hogy ki volt az a bíró, aki olyan döntést hozott, hogy a kislányt akár az apa megbízottjának is át kell adni! Ő a sajűt gyerekét vajon odaadná egy vadidegen arabnak?!
teuton
Elszorakoztatjak itt magukat az egybitesek... A legröhejesebb bejegyzes: "Orban is jogasz..." Biztosan ezert bukott el az orszag több tucat pert EU-Birosagokon, mert annyira jo jogasz...
csak úgy....
@Shikari: @vacsi: @magyar1: azt tudjátok,hogy a magyarok mikor és honnan kerültek magyarországra? -mert ha nem,akkor nagyon primitívek vagytok! :)
vacsi
@csak úgy...: Képzeld, tudom! Talán jobban is, mint Te! De mi 1000 éve felvettük a keresztéységet, és ami a legfontosabb, a keresztény értékek szerint élünk. A manapság ide beözönlő négerek, arabok, meg egyebek nem csak, hogy nem keresztények, hanem mindent el is követnek a keresztény értékek és a keresztény emberek ellen. Hát, aki ezekkel szóbaáll, az könnyen megjárhatja...
csak úgy....
csacsi @vacsi: ,hiszen a cigányok is keresztények! :) én inkább a butáktól tartózkodok,mer aki azokkal szóbaáll,az könnyen megjárhatja!
csak úgy....
@vacsi: neked fingod sincs a kersztény értékekröl ! -olvasgas :
katolikus.hu/lelkiseg/lelkiseg-22
CsipkeRózsa
Nincs olyan, hogy fajgyalázás! Egy arab ember is ember, nem pedig majom.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: ebben biztos vagy? shikari esetében sem fordulhatott elö valami ilyesmi? -pedíg nagyon ufo. a gyerek...
vacsi
@csak úgy...: Igen, ez egy tudományos válasz! Jellemző rád - meg a te értékrendedre. Engem nem zavar, ha valaki mohamenedán, hindu, vagy bármi - ha a többiek vallását is tiszteletben tartja. De ezek nem ezt teszik...
csak úgy....
@vacsi: ha kussoltál volna ,okosabbnak tünnél..
vacsi
@csak úgy...: Nem fájdalmas ilyen tahó parasztnak lenni? Csak kérdem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.