Az Európai Unió megítélése mind az unióban, mind Magyarországon alapvetően pozitív. Magyarországon az emberek majdnem fele vélekedik róla pozitívan, és csak alig több hetede negatívan. A „Z-generáció”, azaz a 15-24 éves korcsoport nagyobb arányban ítéli meg az EU-t pozitívnak, mint a magyarok általában.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
vagy a felmérés vagy a közbeszéd, esetleg mindkettő sántít! =))
Persze az sem zárható ki, hogy ilyen mélyen beépült a szövegértési hiátus! =))
Gazella
@Shikari: sugd meg hogy mibol fogod fenn tartani magadat. A magyar forint béka segge alatt an az eurótól a fonttól a dollártól... de majd a rubeltól is...
kereső
Na, akkor készüljenek a magyarok, mert nem sokára eljön az az időszak, amikor semmi nem lesz. Csak még putyinnak hasznosabb, hogy ha az eu-t eláruló magyarok ott vannak, és vétóznak, bomlasztanak. Ki.és berendelnek áldozatokat, az agresszor tömeggyilkost meg támogatják- egyedüli, most még eu-s tagállamként.
csak úgy....
@Shikari: szerinted is többségben vannak magyarországon az idióták? :)
végre valami,amiben egyetértünk..
Havanagi
Ebből is látszik,hogy hasadt öntudatú a magyarság.Nagyon igényli a hűbéri rendszert,az ad neki biztonságot,ha uralkodnak rajta hiszen arra (és persze putyin) szavazott,ugyanakkor ragaszkodik az EU-hoz, jogállami szabadság és jólét is kellene,de lássuk be,a kettő nem megy együtt.Mondhatnám azt is:skizofrén a társadamunk.)Ide sokkoló kell,amitől kitisztulna a helyzet.Az is meg lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.