Nyitókép: SITA   Tisztelt Elnök Asszony!   Megvallom, akkor hallottan először az Ön nevét, amikor szóba került, hogy Önből lehet a Bizottság új elnöke. Kérem, ne csodálkozzon ezen, innen az én országomból (Magyarország), és az én falumból nehéz odáig ellátni, ahol korábban tevékenykedni tetszett. Most azonban, hogy az újabban vállára nehezedő terhek súlyával tisztában vagyok, [...]Read More...

Forrás: korkep.sk
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feró25
Én Szlovákiába költöztem Magyarországról de azzal a tököm tele van,hogy itt is orbán a király szerencsére a feleségem utálja az egész magyar kormányt.Ő is azt mondja azon röhög,hogy a hülye magyar nép hadja,hogy a külhoniakat támogatják milliárdokkal a honi magyar meg le van xarva.A nejem magyarul beszélő szlovák állampolgár akinek eszébe sem jutna magyar állampolgárságot kérni.Mint mondja,hogy jönne ő ahhoz pedig Magyarországon dolgozik és fizet mindent,hogy beleszóljon más ország belügyeibe.Én sem szólhatok bele mert 15 km a magyar lakcímem,de szavazni szeretnék akkor magyar konzulátus pozyonyban ami 200 km.Amúgy szlovákiában élek és dolgozok ide fizetek mindent.Itt nem szavazhatok mer magyar állampolgár vagyok.Visszatérve a magyarországi szavazásra sem mennék pedig született magyar állampolgár vagyok nem úgy kaptam mint a tetű román vagy bármelyik,mert nem ott élek nem ott dolgozok már semmit nem fizetek oda tehát a következményeit nem én viselném.De a tetű románnak is így kellene gondolkodni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
@Feró25: a bencemacska felhasználóhoz irt bejegyzést ide szántam: @Feró25:
Hogy keveredett ez el??
Csizmás Kond
@Nessy: ..nézd a stílus mag az ember...viszont az a kérdésem hogy szerinted miért nem volt joga neki írnia...olyant amilyent tud vagy akar ...
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim,bele köll törödnöd,hogy van egy csomó dolog ami néked nagyon magas, -és itt nem csak a kerítésre gondolok !
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...te most kivel és miről lepetyelsz ?
bencemacska
@Nessy: Szvsz Szlovákia nem engedi meg a kettős állampolgárságot!
verőce21
Kérem, itt jogállam van, az igazságszolgáltatás pártatlanul működik, kettős mércének nyoma sincs! :)
Bezzeg a korrupt baloldal...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.