A védelmi minisztérium közölte, hogy a Moszkva rakétacirkáló vontatás közben elsüllyedt A hajó egy lőszerrobbanás következtében korábban megsérült - írta a RIA-Novosztyi. A védelmi minisztérium közölte, hogy a Moszkva rakétacirkáló vontatás közben elsüllyedt A hajó egy lőszerrobbanás következtében korábban megsérült - írta a RIA-Novosztyi.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Most a Moszkva , tegnap meg az Admiral Kuznyecovon röhögött a világ, az is biliacélként végzi lassacskán. Ez pedig úgy elszenderedik mint a napos csecsemő az anyukája keblén mélyen a tengerfenekén.
Hogy sértő a biliacél kifejezés mindenki eldöntheti, amikor a vízes rendszerek felmondták rajta a szolgálatot a matrózok a fedélzeten végezték a szükségleteiket. Jó drága ócskavasak megérdemlik a kitüntetett tiszteletet.
libellle
Hahahahaha a nagy ruskihadierö. A kiállitási darab elsüllyedt. A magyarok ruszki imádó része mindig az irogatja mindenhová, hogy a nagy medve hahahaha. A nagy fogatlan öreg medve, putin agyonbotoxolt fejével az élen.
teuton
"Löszerrobbanas miatt a vonatatas közben egy viharban elsüllyedt." Ezt közöltek az oroszok a belsö propagandanak. Elötte 2 nappal az ukranok mar közöltek, hogy raketaval meglöttek es eg! Szoval a LÖSZERROBBANAS igaz, csakhogy az ukran löszer volt!!! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.