A független politikus reméli, hogy Márki-Zay át nem vett mandátumát neki ajánlják fel.

Hadházy Ákos szerint Szél Bernadettnek kellene felvennie Márki-Zay mandátumátHadházy Ákos/Facebook

Hadházy szombaton a Facebook-oldalán sajnálatát fejezte ki, hogy Szél Bernadett nem jutott be a parlamentbe április 3-án – vette észre a 168.hu. Hadházy szerint

az ellenzék egyik legaktívabb, legelszántabb, legnépszerűbb és hiteles tagja távozhat a parlamentből.

A politikus szerint „a tisztességtelen feltételek mellett lebonyolított, elcsalt választás következményei közül a Fidesz ismét kétharmados többsége mellett Szél Bernadett kiesése a legigazságtalanabb és legfájóbb.”

Hozzátette: Szél kiesése az ellenzéki pártok rossz döntéseinek a következménye.

Lehetett ugyanis tudni, hogy választókerülete »billegő« körzet: az ellenzéki lista nem szerepel ennyire katasztrofálisan az országban, Szél Bernadett simán nyerhetett volna, de azt is világosan lehetett előre jósolni, hogy rossz országos eredmény esetén veszíthet. A pártok egyezsége azonban nem engedte meg, hogy a pártelitekhez nem kötődő, független képviselő befutó helyet kapjon a listán. Azon a listán, amiről az előválasztáson nem is lehetett szavazni.

A független politikus azt is előrebocsátotta, reméli, Szél Bernadettnek ajánlják fel Márki-Zay Péter át nem vett mandátumát.

Forrás: 168.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Na persze! Mindenki felelős, de elsősorban mindenki más, aki nem tartozik a DK-hoz! Mert a DK-nak/Gyurcsányéknak semmi felelősségük, ezért nem is kell önvizsgálatot folytatni.
MZP elsősorban, másodsorban és egyáltalán a felelős...
kormanyos63
@Béla333: Béla, te beleőrültél a DK-ellenességedbe!
Tőlem ócsárolhatod, szídhatod a DK-t, és Gyurcsányt, mert én nem voltam sosem a szavazójuk, de LMP szavazó sem voltam annak idején(te tudom fanatikus, elvakúlt híve voltál a pártnak) mert Schiffer Andrást nem tudtam elviselni, és örültem amikor kettészakadt a párt, és távozott onnan Karácsony Gergő, Jávor Benedek, és Szabó Rebeka, akiket mindig is elismertem, és tiszteltem!
És ha tetszik neked, ha nem, MZP-nek van a legnagyobb része, és a legnagyobb felelőssége ebben a csúfos bukásban, súlyos hiba volt őt megtenni "kapitánynak"!
Azt is írtam, hogy természetesen a pártoknak, és azok vezetőinek is nagy felelőssége van ebben a kudarcban, ez nem is kérdéses!,
verőce21
Olyan bájos, amikor az ellenzék egymást öli a kudarcért...!

Megjegyzem, ha nyertek volna a lehetőségekért ölték volna egymást...! Semmi változás..., akkor jobb így! A nép nekik nem számít, csak a jutalom, a jutalék...!
jesz
ha már a szavazatok alapján Hadházi és a momentum is parlamentbe jutott, óriási hiba arcoskodni, és nem együtt esküt tenni a többivel...ezzel a hülye ellenállásukkal nem mutatnak mást, minthogy képmutatók, és leszarják a választóikat.
...szarjanak sünt.
Emmersson71
@Horizont: Ha csak azt nézem, hogy anno minimum 3 fővárosi körzetet adott át a Fidesznek az LMP-vel, amikor esélytelenként nem léptek vissza, akkor már csak EZÉRT SEM érdemel parlamenti széket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.