A független politikus reméli, hogy Márki-Zay át nem vett mandátumát neki ajánlják fel.

Hadházy Ákos szerint Szél Bernadettnek kellene felvennie Márki-Zay mandátumátHadházy Ákos/Facebook

Hadházy szombaton a Facebook-oldalán sajnálatát fejezte ki, hogy Szél Bernadett nem jutott be a parlamentbe április 3-án – vette észre a 168.hu. Hadházy szerint

az ellenzék egyik legaktívabb, legelszántabb, legnépszerűbb és hiteles tagja távozhat a parlamentből.

A politikus szerint „a tisztességtelen feltételek mellett lebonyolított, elcsalt választás következményei közül a Fidesz ismét kétharmados többsége mellett Szél Bernadett kiesése a legigazságtalanabb és legfájóbb.”

Hozzátette: Szél kiesése az ellenzéki pártok rossz döntéseinek a következménye.

Lehetett ugyanis tudni, hogy választókerülete »billegő« körzet: az ellenzéki lista nem szerepel ennyire katasztrofálisan az országban, Szél Bernadett simán nyerhetett volna, de azt is világosan lehetett előre jósolni, hogy rossz országos eredmény esetén veszíthet. A pártok egyezsége azonban nem engedte meg, hogy a pártelitekhez nem kötődő, független képviselő befutó helyet kapjon a listán. Azon a listán, amiről az előválasztáson nem is lehetett szavazni.

A független politikus azt is előrebocsátotta, reméli, Szél Bernadettnek ajánlják fel Márki-Zay Péter át nem vett mandátumát.

Forrás: 168.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Hazudozásban, bizony, kompatibilis vele!
RonaGyuri
@Horizont: ez nem politikai kérdés, technikai!!! =))
Nessy
@KanjNem tudom ki vagy, mi volt az előző nicked, de dugulj már el, az ég szerelmére! Ennyi ostobaságot már elolvasni sem érdemes!
Baker
Széll Kálmán ne üljön be a parlamentbe! Rajta és pártján erősen múlt a 2018-as 2/3 és a fővárosi önkormányzati választáskor sem az ellenzék érdekeit vették figyelembe.
jesz
az mandátum sorsa attól függ, ki ajánl többet..ez egy egyszerű üzlet...kinek mennyit ér?
...MZP sem hülye, sőt, nem is fényevő, de még a csaldja sem...tehát:

-hölgyeim, uraim tegyék meg tétjeiket! Az ajánlatot csak négyszemközt fogadom el, telefonhívásra nem reagálok.
Béla333
A zsíros hajú kurva, genetikai hulladék... Ahogy nem is olyan régen a DK-s fanatikusok mocskolták Szél Bernadettet.
Igaz, akkor még az LMP miniszterelnök jelöltje volt...
kormanyos63
@Béla333: Béla, de sose felejts el, hogy 2018-ban(akkor még fanatikus, és elvakúlt LMP-hívő voltál) többek között az LMP-nek, és Szél Berninek köszönhettük a fidesz 2/3-dos győzelmét!
Úgyanis 3-olyan választókörzetből nem léptek vissza, ahol az esélyük a nullához közelített, és így a fideszes jelőltek nyertek, pedig a visszalépésükkel esélye lett volna egy másik ellenzéki párt jelőltjének nyerni!
Amúgy nekem különösen nincs bajom Bernivel, az elmúlt 4-évben tényleg sokat dolgozott, és sosem használnék olyan csúnya jelzőket rá, mint amilyet te leírtál("zsíros hajú kurva, genetikai hulladék")!
Amúgy majd a 6-párt elnöke eldönti, hogy kié legyen MZP mandátuma, és ne Hadházy, és MZP mondja ezt meg!
Csizmás Kond
...ez is egy korrupció...a képviselő az akire szavaztak, az aki helyette odaáll arra ugye nem szavaztak elegen...de mégis odaállhat...kár szavazni ha úgy is azt tesznek oda akit akarnak, vagy egymás között adhatják vehetik a helyeket...
Béla333
Soha nem lehet elfelejteni, hogy milyen aljas módon mocskolták Szél Bernadettet 2018-ban a DK-s fanatikusok.
Még most is azt hazudják, hogy az LMP-n múlt az akkori 2/3, holott az LMP volt az, aki MZP hódmezővásárhelyi akkori győzelme után azt jelentette be, hogy egy teljeskörű (a DK-tól a Jobbikig tartó) összefogást szeretne, ami aztán érdeklődés hiányában meghiúsult.
De minden DK-s fanatikusnak jó volt és azóta is nagyon megfelelő, hogy a saját hibás elutasításuk helyett a vereség felelősségét rányomták az LMP-re.
Pont úgy, mint most: Gyurcsány már április 3-án este bejelentette, hogy minden felelősség a választási kudarc miatt MZP-t terheli. Nem! Nem tartott önkritikát, rögtön másra tolta a felelősséget.
Na ilyenek a DK-sok!
Béla333
És még egy: amikor ilyen aljas módon mocskolták a DK-s fanatikusok Szél Bernadettet 2018-ban csak azért, mert valamit nem úgy csináltak, ahogy azt a DK/Gyurcsány elvárta volna, amikor itt a Propin nevezték genetikai hulladéknak, akkor egy DK-s szimpatizáns sem érezte szükségességét, hogy megvédje, hogy a saját brancsba tartozót eligazítsa, hogy ezt azért mégsem szabad... Így egy sem volt, akit ezért az aljas stílusért, módszerért fel lehetne menteni.
Kollektívan voltak aljasok!
kormanyos63
@Béla333: Minden pártnak van felelőssége ebben a súlyos, megalázó, földindulásszerű vereségben, ami a fidesz újabb brutális 2/3-dos győzelméhez vezetett, ez nem is kérdéses!
De a legnagyobb felelőssége egyértelműen MZP-nek volt, aki ezt kétségbe vonja, az egy idióta!
Óriási hiba volt MZP-t megválasztani miniszterelnök-jelőltnek!
Ő már az elejétől fogva alkalmatlan, és esélytelen volt az orbán rezsim leváltására, és ezt be is bizonyította!
Karácsony Gergönek sosem fogom megbocsájtani, hogy visszalépett ennek a nárcisztikus, betegesen hataloméhes alaknak a javára!
MZP egy bukott ember, és egy politikai hulla, remélem, hogy végleg eltűnik a magyar politikai életből, én biztosan nem fogom hiányolni!
Béla333
Na persze! Mindenki felelős, de elsősorban mindenki más, aki nem tartozik a DK-hoz! Mert a DK-nak/Gyurcsányéknak semmi felelősségük, ezért nem is kell önvizsgálatot folytatni.
MZP elsősorban, másodsorban és egyáltalán a felelős...
kormanyos63
@Béla333: Béla, te beleőrültél a DK-ellenességedbe!
Tőlem ócsárolhatod, szídhatod a DK-t, és Gyurcsányt, mert én nem voltam sosem a szavazójuk, de LMP szavazó sem voltam annak idején(te tudom fanatikus, elvakúlt híve voltál a pártnak) mert Schiffer Andrást nem tudtam elviselni, és örültem amikor kettészakadt a párt, és távozott onnan Karácsony Gergő, Jávor Benedek, és Szabó Rebeka, akiket mindig is elismertem, és tiszteltem!
És ha tetszik neked, ha nem, MZP-nek van a legnagyobb része, és a legnagyobb felelőssége ebben a csúfos bukásban, súlyos hiba volt őt megtenni "kapitánynak"!
Azt is írtam, hogy természetesen a pártoknak, és azok vezetőinek is nagy felelőssége van ebben a kudarcban, ez nem is kérdéses!,
verőce21
Olyan bájos, amikor az ellenzék egymást öli a kudarcért...!

Megjegyzem, ha nyertek volna a lehetőségekért ölték volna egymást...! Semmi változás..., akkor jobb így! A nép nekik nem számít, csak a jutalom, a jutalék...!
jesz
ha már a szavazatok alapján Hadházi és a momentum is parlamentbe jutott, óriási hiba arcoskodni, és nem együtt esküt tenni a többivel...ezzel a hülye ellenállásukkal nem mutatnak mást, minthogy képmutatók, és leszarják a választóikat.
...szarjanak sünt.
Emmersson71
@Horizont: Ha csak azt nézem, hogy anno minimum 3 fővárosi körzetet adott át a Fidesznek az LMP-vel, amikor esélytelenként nem léptek vissza, akkor már csak EZÉRT SEM érdemel parlamenti széket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.