Az át nem vett mandátumot, amire már többen is bejelentkeztek.

Végre Márki-Zay is elmondta, ő kinek adná a mandátumátMárki-Zay Péter/Facebook

Márki-Zay Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorában értékelte többek között a 2022-es választások végeredményét – szemlézi a beszélgetést a 24.hu. Szerinte „ez a gépezet, amit a Fidesz kiépített, egy baloldali jelölttel nem verhető”. De arról is beszélt, hogy ő miben hibázott: szerinte a kommunikációját egyszerűsíteni kellett volna, és bár igyekeztek mindent megtenni, hogy cáfolják a róla megjelent álhíreket, erre még nem volt meg a megfelelő módszer. 

A hódmezővásárhelyi polgármester most elsősorban nem a pártokban látja a megoldást, hanem minden ellenzéki emberben.

A játékszabályokon kell változtatni, különben az eredmény sem fog változtatni.

Márki-Zay korábban jelezte, hogy nem veszi át a parlamenti mandátumát. Erre Hadházy Ákos Szél Bernadettet javasolná, de a Jobbik és a Párbeszéd is magának akarja azt. 

Márki-Zay ezzel kapcsolatban jelezte a műsorban, hogy a hat párt döntése lesz a mandátum sorsa, de egyébként több javaslatot is tud tenni:

ő is szívesen javasolná Szél Bernadettet, aki veszített egyéniben a fideszes Menczer Tamással szemben. Ugyanakkor jelezte, hogy az MSZP-nek most 10 mandátuma van, de a pártfinanszírozás szabályai alapján jobban járnának, ha 11-en lennének, így nekik is szívesen adna egy helyet.

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
MARHASÁG!!! ez nem így műx!!! =))
Nem jelentkezés kérdése!!!
jesz
-hölgyeim, uraim! -tegyék meg tétjeiket! Az ajánlatról csak négyszemközt vagyok hajlandó beszélni...telefon, email kizárva, a családomnál ne érdeklődjön senki...
-részletfizetést nem fogadok el!
kormanyos63
MZP már ne javasoljon semmit sem, és ne ajánljon senkit, ő már egy bukott ember, egy politikai hulla!
Majd a 6-párt eldönti hogy kié legyen az általa fel nem vett mandátum, még az is lehetséges, hogy úgy döntenek, hogy Szél Bernadetté legyen, és ő üljön be a parlamentbe!
És továbbra sem értek egyet MZP-vel, mert az ATV-n megint azt mondta, hogy baloldali jelőlttel nem lehet verni a fideszt!
Az én meggyőződésem hogy igen, mert a fideszt egyértelműen nem lehet jobbról előzni, csak balról!
Ezért is volt hiba az ellenzéki összefogás részéről, hogy egy jobboldali, keresztény, konzervatív beállítottságú jelőltet választottak meg miniszterelnök-jelőltnek, mert a végeredményt már tudjuk, minden idők legsúlyosabb, legmegalázóbb vereségét szenvedte el az ellenzék MZP vezetésével!
A 6-párt is rengeteg(+még MZP is akar egy új jobboldali pártot, amire szerintem nincsen szükség) elég volna max kettő, de teljesen új arcokkal, és szereplőkkel!
A fideszmaffia, és orbánpatkány ezzel a brutális győzelemmel bebetonozta magát legalább 8-10-évre, innen kurvára nehéz lesz az ellenzéknek talpraállnia, de nincs más választásuk, meg kell próbálniuk a haza érdekében!
Rockxy
a mandátumban pénz van és nincs is elrejtve
ómió
De, ugye, legalább akkora hazugságpotenciálja kell legyen az "adományozottnak", mint neki van!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok