Nyolcszorosan körözték a férfit, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztálya kopogtatott be hozzá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a XII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított egy 2021. november 2-án este történt betörés miatt, az akkor még ismeretlen elkövető egy XII. kerületi családi házba tört be. A tolvaj a kertkaput befeszítve, a ház ajtaját betörve jutott be az ingatlanba, ahonnan különféle ékszereket és műszaki tárgyakat vitt magával közel 700 ezer forint értékben. 

Az ágyneműtartóban bújt el a rendőrök elől a bátor betörő – videó

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, aki ellen lopások és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt már más fővárosi és vidéki rendőrkapitányságok is eljárásokat folytatnak.

A 21 éves R. Erik ellen az Érdi Rendőrkapitányság, a Budai Központi Kerületi Bíróság, a Jászberényi Járásbíróság és a Budapesti Törvényszék összesen nyolc elfogatóparancsot adott ki. 

A közlemény szerint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztálya április 14-én egy érdi házban fogta el a feltételezett elkövetőt, aki egy ágyneműtartóban igyekezett elbújni a rendőrök elől – sikertelenül. 

A BRFK XII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói R. Eriket lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására, amit a bíróság el is rendelt. 

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.