Az elmúlt napokban több LMP-s politikus a választások utáni kocsmai beszélgetéseket tartott. Hadházy Ákos erre reagálva nagyon nagy bajról írt.

Hadházy kiborult, hogy Ungár Péter kocsmázni ment: "Valami nagyon nagy baj van..."
Kép: Ungár Péter/Facebook

Hadházy Ákos, aki korábban szintén az LMP-ben politizált, az új ciklusban a Momentum-frakció tagja lesz, Facebookon kritizálta a zöld párt ötletét:

Valami nagyon nagy baj van, ha egy elcsalt választáson elszenvedett tragikus vereség után egy ellenzéki vezető szerint a kocsmázás ideje jött el. De a kocsmázásnál sokkal nagyobb baj, hogy hétfőn Ungár mosolyogva bemegy a Parlament nyitó ülésére, ahol vita nélkül megszavazzák a Választási Bizottság beszámolóját arról, hogy mennyire tiszta és demokratikus választáson vagyunk túl.

Hadházy Ákos csak remélni tudja, hogy kevés ellenzéki képviselő vesz részt a nyitóülésen, még akkor is, ha ma Hollik István is azzal fenyegette őket, hogy aki nem vesz részt a nyitó ülésen, az nem kaphat milliós extra fizetéssel járó díszpozíciókat. Sőt, éppen ezért méginkább helytelen lenne bemenni. Akkor már tényleg legyen inkább a kocsmázás.

Ungár Péter ezután a nyitóülés bojkottjával kapcsolatban kifejtette:

Mi nem fogjuk bojkottálni az alakuló ülést, mert a jelenlegi helyzetben nevetségesnek éreznénk. Nem fogunk bojkottálni semmit, mert az ellenzék korlátozott lehetőségeinek a megoldását nem a további önkorlátozásban látjuk. 

Forrás: Index

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Ungár többszörös milliárdos, ezt ő mondta...és ez nem befolyásolja a politikai tevékenységét...tehát irány a kocsma.
Az anyja az más tészta...hogy mikor egyeztetnek? A vasárnapi ebédkor..
NKF
Mit nyikorog örökké ez a Sz@rházi!? Aki nem megy el az alakuló gyűlésre
Egy hónapi bér megvonás és kész.
ómió
Nyugi, Hullaházy efftárs! Te józanul se tudod, mit beszélsz!
Emmersson71
"Valami nagyon nagy baj van, ha egy elcsalt választáson elszenvedett tragikus vereség után egy ellenzéki vezető szerint a kocsmázás ideje jött el."

Ne játszd az ostobát, Hadházi!
Hol kérdezze meg Ungár a kis települések szavazóit, mint a törzshelyükön?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.