Varga Judit szerint "beszédes, hogy a liberális sajtó hamarabb értesül a levél tartalmáról és elküldésének idejéről, mint maguk a tagállamok".

Varga Judit reagált a jogállamisági mechanizmus megindítására Fotó: Varga Judit igazságügyi miniszter, az Universitas Miskolcinensis Alapítvány elnöke beszédet mond az alapítvány, a Miskolci Egyetem és a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága együttműködési megállapodásának aláírásán a Miskolci Egyetemen 2022. április 22-én. Az egyetemi oktatásra és továbbképzésre, a tudományos kutatásra és műszaki fejlesztésre, valamint a szakmai érdekképviseletre vonatkozó stratégiai együttműködés kiterjed a fenntartható természetierőforrás-gazdálkodásra, a körforgásos gazdaságra és a klímaváltozással összefüggő kutatásokra. MTI/Vajda János

A magyar kormány megkapta a jogállamisági eljárás elindításáról szóló levelet az Európai Bizottságtól

- írta bejegyzésében.

Biztosítjuk mindenesetre a brüsszeli bürokráciát és a nyugati-liberális sajtót: ahogyan eddig mindig, úgy most is határidőn belül megválaszoljuk a levelet, hiszen a konstruktív és kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédre mindig nyitottak maradunk.

- tette hozzá.

A következő kérdésekben azonban nem fogunk engedni: Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból, nem hagyhatjuk, hogy a magyar családok fizessék meg a háború árát, gyermekeinket pedig meg fogjuk védeni a gender-lobbival szemben.

- nyomatékosította.

Forrás: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
az a probléma a fidesszel és a ritka buta sleppjükkel,hogy azt hiszik magukról,hogy ök mindenkinél okosabbak és azt is,hogy a 2/3 al ök népesítik be az egész bolygót,közben lófaßt! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Juci,juci,,,mostanra se lett jobb a szövegértésed..Bár hozza a fideszes színvonalat. A gazdájuk beégette az agyukba,hogy bármilyen vád éri a kormányt,azt kell válaszolni, hogy nem akarunk belesodródni a háborúba,és megvédjük a gyerekeinket a gender lobbival szemben. Ameddig juci gazdája putyin ölebe marad, addig lehet,hogy elkerüljük a háborút,de hogy a gyerekeinket csak az idióta fidesz propagandától kell megvédeni,az tuti. Vargajuci,és a gazdája elvileg jogászok,akkor miért szajkózzák ezt a baromságot,hiszen a gyermekvédelmi törvény nálunk 1989 óta jogilag szabályozva van. De ezeket hülyének nézik Brüsszelben is,mert nem a jogállamiság,és a demokrácia földbetaposását próbálják helyreállítani,hogy pénzt kapjunk,hanem idióta rizsát nyomnak ész nélkül.
kereső
A "mese" nem a háborúról, és a genderről szól judit! Hanem a kormányzati maffiáról, az alacsonyabb szinteken megvalósuló korrupcióról, a törvényessitett lopásokról- amely jogállamra hivatkozva magánositja az ország vagyonát- és nem csak az anyagi javakat, kisajátitja a természeti kincseket. Arról szól-, hogy nincs szabad sajtó, nincs szabad oktatás, és nincs szabad szellemi élet. Mindent uraltok- legfőbb elvetek a hazugság, az erkölcs nélküliség. Keresztény embereket üldöztök, miközben a kereszténységről papoltok. Békét hirdettek, miközben teljes mellszélességgel támogattok egy tömeggyilkos agresszort. Az áldozat meg az ellenségetek lett.Hátba szúrjátok és eláruljátok nem csak a hazát, hanem azt a szövetségi rendszert is, amelyhez önként csatlakoztunk.Kiépitettek egy félfeudális társadalmat, felszámoltátok a polgárosodás kezdeményeit a középosztályt. A társadalom egyre inkább kétfelé polarizálódik - vannak a nagyon gazdagok, és valahol mélyen vannak a szegények. Csak a szegénységnek vannak fokozatai. Azt mondjátok: "nekünk Magyarország az első"- miközben magatokra gondoltok, mint Magyarországra.
Na erről szól az a qrva levél, nem a genderről.
ómió
A neobolsi "krém" tud róla először? Ja, hogy, mert az készítette!
Eladott Ország
@ómió: ma, 08:48 • Varga Juditnak volt kitől örökölnie, az így már családi hagyománynak tekinthető áskálódást mások életében. Varga László III/2-es ügynökként kutakodott az "imperialista ellenségek" ellen, míg Varga Judit igazságügyi miniszterként hagyja jóvá az "ellenzéki ellenségek" megfigyelését. Az ő aláírása elég ahhoz, hogy telefonokat törjenek fel, lakásokat mikrofozzanak be és kamerázzanak be, akár mások intim szexuális életét is felvegyék a titkos adatgyűjtés során. Akkor most ki kommunista és ki nem. Az apja beszervezett ügynök, és ők szidják a kommunistákat! Teljesen hiteles?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/219190620_354386772869600_4476833037458126938_n.png?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=dja3XZXqsyoAX_xdwva&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-_WYHlcvS_IWb_9uAzZBtp4uusSaROqX6NN9VWZufuGw&oe=626E87AC
Az anya Szájer, az apa Borkai. – Én meg nemet váltok holnap.
uploads.disquscdn.com/images/6e5afc224ee9bf776708705c55b90e54e9c400eef69db3eb025bdaf136f758fc.jpg?w=800&h=385
ómió
@Eladott Ország: Senki nem tehet az eleiről csak a Varga? Így kell hazudnotok és a saját egykori efftársaitokat hátba döfnötök? Így az efftársi? A Vargáról meg valami izmosabb hazugság nem akadt az Athina Híradó archívumában? Téged itt-ott "szemlézve" úgy tűnik, ha itt még ma is a "népi demokráciátok" virulna, nálad nagyobb bolsi spiclit - talán Pálinkás efftársadat leszámítva - rajzolni is lehetetlen volna! Nem 40-50 évvel ezelőtt, hanem ma! Szóval, neked elsősorban nem nemet kéne váltanod, hanem az agydonor-igényedet kéne sürgősen bejelentened!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.