Zarándokhely lett a Szájer József által elhíresült ereszcsatorna Brüsszelben.  Az RTL munkatársa a városban járt, ott figyelt fel rá, hogy ellepték a kormánnyal nem éppen szimpatizáló üzenetek az ereszt – írja az rtl.hu.

Zarándokhely lett Szájer József híres ereszcsatornája
Fotó: Szájer József európai parlamenti képviselő (Fidesz-KDNP) a Terror Háza Múzeumban tartott ünnepségen, ahol átvette a Petőfi-díjat, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Mol-csoport kitüntetését 2019. december 2-án. MTI/Balogh Zoltán

2020 novemberében Szájer József, akkor még a Fidesz európai parlamenti képviselőjeként részt vett egy orgián, ahonnan a rendőrségi rajtaütést elől egy ereszcsatornán próbált meg elmenekülni.

A brüsszeli ügyészség közleménye szerint a képviselő táskájában drogot találtak, amelyről Szájer azt állította, nem tudja, hogyan került oda.

EP-mandátumáról az elfogása után pár nap múlva, de még az ügy nyilvánosságra kerülése előtt mondott le, „egyre nagyobb lelki megterhelésre” hivatkozva. A botrány kirobbanása után aztán a Fideszből is kilépett, és visszavonult a közszerepléstől.

Forrás: RTL

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Nem hiszem! Ez egy kamu hir, kamu videoval! Mert sem a pesti prostik, sem a vadhajtottak, sem gondola(t sincs) vagy minden szo (hazugsag) nem tudositott rola!!!
csak úgy....
@teuton: a sokakat-sok minden marhaságról meggyözö origo-t kifelejtetted!
human
@Shikari: Neked meg úgy kell élned az életed, hogy az imádott alaptörvényedet egy gurpen bulikba járó, drogozó meleg írta :) Talán még bírtad is az ürgét azzal a nagyon férfias szakállal :D
ómió
Újabb bolsi "zarándokhely"? A Lenin Mauzóleum már "nem bírja"?
namihami
""Mikor emeltek már szobrot, A hős Józsinknak, Ki ott oly gyorsan csúszott""
human
@Shikari: Nincs ilyen problémám. De mikor alkotmányról olvasol azért mindig jusson eszedbe mennyi minden másban hazudhatnak neked Orbánék még.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.