Eddig csak a Momentum csatlakozott Hadházy Ákos felhívásához, hogy az ellenzék ne vegyen részt a parlament hétfői alakuló ülésén, ha a kormánytöbbség nem teljesíti a feltételeiket. Erre Kocsis Máté meg is üzente az ellenzéknek, hogy aki nem vesz részt az alakuló ülésen, képviselő és tisztségviselő sem lehet.

A Párbeszéd is beül a parlamentbe

Fotó: Facebook

Először az LMP jelezte, hogy beülnek május 2-án, majd az éppen megint megújuló MSZP is csatlakozott hozzájuk. Csütörtökön pedig a Párbeszéd is igennel válaszolt az ATV kérdésére. A Hadházyval folytatott vitájában, a 444 stúdiójában Jámbor András is emellett érvelt, aki szintén a Párbeszéd frakciójába fog beülni.

Az ellenzék helyzetét elemző videót a 444.hu cikkében nézhetik meg. 

Forrás: 444.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
a párbeszéd perszehogy beül.
kell a lóvé!
ómió
De, ugye, nem a választók, hanem a bolsi mutyi akaratából!?
Nessy
@Pegero: Sikeres az "oszd meg, és uralkodj" tevékenysége a kormánypártnak!
Még véletlenül se hallgassanak meg más véleményt, a javaslatot a sajátjukon kívül! Minő skandalum lenne, ha közösen sikerülne valamit jól megoldani!
Praktikusabb, ha már az ország egyik fele ki nem állhatja a másik felét. Lényeg, hogy adót közösen fizessenek!
Nessy
@Pegero: Mi ebben a baromság? Nincs megosztottság? " Mi magyarok"? Akinek más a véleménye az egyre "udvariasabb" jelzőket kap. Az "ellenzék = ellenség!" Hogy is mondta Rákosi et? "Aki nincs velünk, az ellenünk"!
Nessy
@Pegero: Persze! Megszoktam, hogy soha nem voltam alkalmas párttagnak. Tudod mit, ha eddig elvoltam hol kispolgárnak, hol improduktív dolgozónak, most pénzbe kerülő nyuggernek, már megmaradok önálló embernek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.