Szóval a magyar kormány se mondogasson ilyeneket. A V4-es csoport válságáról közölt cikket a Denník N, amiben bemutatták, hogyan maradt egyedül az Ukrajnával kapcsolatos álláspontja miatt. Eduard Heger szlovák miniszterelnök a múlt héten beszélt arról, mennyire csalódott Magyarország álláspontja miatt, Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök pedig azt mondta, a szlovákokkal és a csehekkel ugyanannyira felháborodottak, amikor valaki ellenzi az Oroszország elleni szankciókat, legyen az Magyarország vagy Németország.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Béla333: Orbán légüres térbe kormányozta magát Európában, és magával együtt az országot is.
Béla333
Csak a magyar választók hiszik el a maffiózók hazugságait. Senki más!
Még az eddigi szövetségeseink sem hisznek már nekünk...
kereső
@Béla333: Orbán légüres térbe kormányozta magát Európában, és magával együtt az országot is.
Uriel
Ez a kívül-belül aránytalan istentelen embermás, valójában semmire sem jó. Ugyanolyan tehetségtelen kripli, mint a többi qurmánytag.
kereső
@Uriel: Nem olyan tehetségtelen az. A külügy 500 milliárd Ft kiadást nem részletezett a pandémiás kiadásaiból- a zárszánadás során(ebben nincsenek benne a lélelegeztetők 300 milliárdja)
Csizmás Kond
@Béla333: Béla...ezt már egyszer eldanoltad csak akkor választás volt. Az hogy ki miben hisz mindenki saját egyéni dolga de azok akik egymásután kórusban zúgják ugyanazt az bizonyíték hogy nem hitből hanem hozzáállásból teszik. Az csak a gyengébb elméjűeknek szövetséges aki minden héten kiporolja a fenekét a másiknak...és te és még sokan mégis hisztek a dogmájukban...szar ügy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.