Ezt Szijjártó jelentette be a közösségi oldalán.

Kína után újabb útvonalat kapott a kormány teherszállító repülőgépeSzijjártó Péter/Facebook

Újabb útvonalon teljesít kereskedelmi szolgálatot az állami tulajdonú teherszállító repülőgép, miután a Qatar Airways-szel folytatott intenzív tárgyalások eredményt hoztak – írja az MTI a bejegyzés alapján. Így a kínai útvonal üzemeltetése kiegészül a Budapest-Doha kereskedelmi légikapcsolattal is – írta hivatalos közösségi oldalán a külgazdasági és külügyminiszter.

A Facebook-poszt szerint

mindez azt jelenti tehát, hogy a magyar állami tulajdonban lévő, magyar légitársaság által üzemeltetett, magyar cég által karbantartott és magyar földi kiszolgáló által támogatott teherszállító repülőgép újabb útvonalon teljesít kereskedelmi célú szolgálatot, Ázsia után immáron a Közel-Keleten is.

Szijjártó Péter felidézte, hogy bő két évvel ezelőtt az egész világ megtanulhatta, hogy aki időt nyer, életet nyer.

A világjárvány kitörésekor nem csupán alig lehetett maszkot, lélegeztetőgépet vagy egyéb, a védekezéshez szükséges eszközt vásárolni, de ha sikerült is, jött a következő kérdés: mivel és mikor tudjuk ezeket hazaszállítani?

A kormány már a kezdetek óta ezzel legitimálja a sokak által felesleges, felelőtlen beruházásnak bélyezett költést. Elmondásuk szerint emiatt vásárolták meg az Airbus A330-200F típusú cargo gépet, ami a világjárvány alatt vakcinákat szállított Budapestre.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
"A világjárvány kitörésekor nem csupán alig lehetett maszkot, lélegeztetőgépet vagy egyéb, a védekezéshez szükséges eszközt vásárolni"

De nekünk sikerült minden használhatatlan szarból jó sokat venni és drágán hazahozni...
Uriel
Ja, és mivel egy istentelen hazaáruló oroszbarát söpredék banda, ki tudja, hogy kikkel találkoznak ott és mit művelnek még. Fegyverkereskedelem saját zsebre?
Ezektől minden kitellik, ezek az anyjukat is eladnák 20 forintért.
terlasz
"aki időt nyer, életet nyer"
Ti időt nyertetek a rabláshoz, a nép pedig életeket vesztett, jó sokat, világ-színvonalon.
ómió
"Közhasznú masina"? Bolsiék, biztos ezt is "eladnák"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.