Gulyás Gergely a Bayer show-ban szerepelt.

Gulyás elment Bayerhez – alaposan kiosztotta az ellenzéket, majd elárulta a Fidesz-titkot

A politikus érintette a parlamenti alakuló ülés témakörét, latolgatta a Fidesz-győzelem okait, és még egy érdekes metaforát is hozott, párhuzamot vonva az ellenzék és az aranyhalak között. A beszélgetést az atv.hu szemlézte.

Arról, hogy Hadházy Ákos nem ment el a Parlament alakuló ülésére, Gulyás elmondta: ha az a kérdés, hogy ő személy szerint akkor érzi-e jobban magát, ha a mai baloldal és annak sokszorosan levitézlett képviselői nem ülnek benn az Országgyűlésben, akkor a válasza: „igen, akkor érzem jobban magam”.

De ha a kérdés úgy vetődik föl, hogy Magyarországon 1990 óta mégiscsak demokrácia van, és a mandátumukat demokratikus választásokon nyerik el a képviselők, és e mögött népakarat áll – „annyi amennyi, de mégiscsak” – akkor a saját választóikkal szembeni tiszteletlenség.

Arról is folyta a diskurzus, hogy negyedszer győzött a Fidesz-KDNP kétharmaddal. Gulyás Geregely elmondta: a Fidesz egyik meghatározó politikusától hallotta, hogy az aranyhalnak négy másodperces memóriája van.

Valóban olyan, mintha nem emlékeznének arra, mi történt négy évvel ezelőtt, és előtte négy évvel. S ráadásul a távlatos gondolkodásra intellektuálisan nem képesek, másrészt a kormánnyal szemben érzett gyűlöletük kizárja azt, hogy valamilyen racionális stratégiát dolgozzanak ki.

– állította a műsorban az ellenzékről a miniszter. 

Gulyás szerint az újabb Fidesz-győzelem kulcsa az ellenzék hibás hozzáállásában keresendő. Ezt „biztatásként” is mondta el mindazoknak, akik nehezen viselik azt a stílust és hangnemet, amit az ellenzék a nála idősebb, akár több évtized óta magas közjogi tisztségeket betöltő személyekkel szemben is megenged magának. Azért szánta az elmondottakat biztatásnak, mert mint mondta, „ez az újabb Fidesz-győzelem kulcsa”.

Ezzel tekintsenek erre, ezzel próbálják meg azokat a nehéz pillanatokat elviselni, amit egy-egy parlamenti vitában a becsületsértéstől kezdve az ellenzék politikának gondol

– tanácsolta kormánypárti társainak a Bayer Show-ban a miniszter.

Forrás: atv.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Emlékezetem szerint volt négy év, amikor a doktorminiszterelnökúr bedurcázott, és a sleppjével együtt az utcai politizálást választotta, no meg a kordonbontást.
Ezt már elfelejtette ez a nagyarcú? (jav.: kettő darab nagyarcú)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Giovanni Alba: Miért keverném? Én tényt állapítottam meg!
Giovanni Alba
@Gyurka80: tegnap, 23:44
Nem, haver te nem ténymegállapítást tettél, hanem a véleményedet osztottad meg. A nem kicsit elfogult véleményedet. Ráadásul kevered a a hivatalosan "hírhamisító" által vezetett, úgynevezett közszolgálati média székházában jogellenesen fellépő, nagyfiúsan kemény "biztonsági őrök" általi cirkuszt a doktorminiszterelnökúr utcai politizálásával, amikor meghirdette az új, miindent felülíró narratívát, miszerint a haza (tehát ő és imádói) nem lehet ellenzékben.
Mondd, akkor éppen elégedetten cüccögtél: Ez igen, ez derék, így kell ezt csinálni! Vagy felháborodottan szidtad a Parlamentet látványosan ignoráló "képviselők"-et?
Szerintem ne fáraszd magad a válasszal, sejtem, csak az értetlenkedésed tudod megfogalmazni, mint ahogy eddig, ez meg nem hiányzik.
Giovanni Alba
@Gyurka80: tegnap, 19:12
Pont úgy, ahogy sejtettem, csak magamat ismételhetem: Szerintem ne fáraszd magad a válasszal, sejtem, csak az értetlenkedésed tudod megfogalmazni, mint ahogy eddig, ez meg nem hiányzik.
telegdilaci
@Giovanni Alba: Azt sem szabadna ezeknek a pökhendi nagy arcúnak el felejteni hogy Hazudtak,megfélemlitették a választókat,ha az ellenzék nyer,el veszik a nyugdíjakat,a Fiainkat háborúba küldenék,el zárnák a gáz csapot,oda lenne a Rezsi csökkentés csak nem értem aki fával fűt,az hogy érinti a gáz elzárása,én erre a jellemtelen hazug az Emberek megfélemlítésére riogatására,hazugság propagandára épülő győzelemre NEM lennék annyira büszke,de ezt Embere válogatja!
Gyurka80
@telegdilaci: Ron werber óta a libsi kampány a gyűlölködő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.