„Sok sikert magának” – mondta a miniszterelnök.

Ilyet se sokszor látunk: Orbán Viktor egyik legnagyobb kritikusával pózoltOrbán Viktor/Facebook

Aki akár csak néha is, de feltéved a YouTube-ra, biztosan találkozott már Osváth Zsolt tartalmaival, aki a szórakoztató és oktató jellegű videók mellett az utóbbi időben egyre inkább foglalkozott közéleti, politikai kérdésekkel is. Számtalan ellenzéki politikussal ült már le beszélgetni a kamera előtt, például Gyurcsány Ferenccel, Karácsony Gergellyel és Márki-Zay Péterrel is.

Fideszes politikusok azonban eddig még nem igen „akadtak horogra”. Most viszont, ha nem is egy interjú, de legalább egy fotó és pár mondat erejéig találkozott Orbán Viktorral, akit korábban oly sokszor kritizált.

Fideszbérenc lettem. Muszáj helyezkedni srácok

– írja nevetős emojikkal kiegészítve Osváth. Majd hozzátette:

Egyébként azt mondta »Sok sikert magának«. És nyugi, nagyon illedelmes voltam, miniszterelnök úrnak szólítottam, magáztam is, szóval egy szavatok sem lehet! Szerintetek jön a Kanapéra?

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Maccska: Szerintem becserkészi Szajjer nertársat...
Nessy
@Pegero: Ez magvas, irodalmi megszólalás volt! :-) Bayer elvtárs is megirigyelheti.
Baker
@Maccska: akkor miért rinyáltok a Pride miatt, vagy hogy Szájer buzikkal akar felvilágositani az oskolákban - csak mert másnak nem is jut ilyen eszébe?!
csipetke
Osváth Zsolti videóit mindig megnézem, baromi jó fej. Hogy orbán elmenne-e hozzá riportra? Kizárt dolog. Zsolti nagyon sok kellemetlen dolgot kérdezne tőle
ómió
Csak nem a "Zorbánt" csábítaná el?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.