Az Európai Bizottság ötlete az Oroszországgal szembeni olajembargóra csak akkor fogadható el Magyarország számára, ha ez minket nem érint. Vagyis a csak a tengeri szállításra vonatkozó embargót hajlandó a magyar kormány támogatni – jelentette ki Szijjártó Péter.

Szijjártó szerint mégis lehet olajembargó, de azért van egy "DE"

Címlapkép: Facebook

A külgazdasági és külügyminiszter szerint ellenkező esetben a teljes embargó magyar gazdasági hatásának ára több milliárd euró is lehet, amit Brüsszeltől várnának – írja a hvg.hu.

Az Európai Bizottság kőolajimportra vonatkozó javaslatának elfogadása a magyarországi energiaellátás biztonságát teljesen lerombolná, felérne egy atombombával, és 55–60 százalékos üzemanyagár-emelkedést hozna, ami pedig az összes termék árában idővel megjelenne, ezt a gazdasági hatást pedig Magyarország és a magyar emberek nem bírnák el – állapította meg Szijjártó Péter, aki a Facebookon jelentkezett be, vg.huhogy ismertesse a magyar álláspontot a témában, amelynek

a lényege az, hogy a magyar kormány akkor hajlandó támogatni az olajembargót, ha az minket nem érint.

Címlapkép: hvg.hu

Forrás: hvg.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hogy meglepődne,,ez a lófejű picsanyaló,,,ha a " nem qrmánygép " lépcsője alján valaki megrugdosná... ,,méla undorral...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@verőce21: Aha... Csak elképzeltem ,,mit össze nem tolakodtok Putyin apátok kloákájánál...,,közben még a Zsírmore segge is fényesedjen...Xar ügy..
verőce21
@Clavigo: Hát nem vagy egy látnok...! :)
ómió
@kereső: Neked az "x@r", ha van üzemanyag és nem kerül 7-800 forintba? Vagy édesebb "x@rt" találtál magadnak a brüsszeli efftársi hátsókban?
teuton
@ómió: Te tenyleg hülye vagy! Az üzemanyag ugyan az arstopp miatt olcsobb, de az elelmiszer joval dragabb, mint Nyugaton! (1 orai MINIMALoraberböl közel 9 kilo kenyeret lehet venni, MO-on mennyit???) TE mit zabalsz es vedelsz, dizelt???
ómió
@teuton: Azt, hogy 1 órai minimálórabérből itt hány kiló kenyeret zabálhatsz, efftársi eleitek 45 év alatt "bekalibrálták" (megalapozták) nekünk. Tudod: amikor a "magasabbrendű társadalmukkal", szóval a kommunista diktatúrájukkal 45 év alatt 50 év gazdasági, életszínvonalbeli lemaradást "vívtak ki" részünkre a "rothadó kapitalizmus" mögött, ami - "micsoda csoda" - máig se múlt el nyomtalanul! Sőt! Ma is ők szeretnék "megmondani a tutit"! Szóval, a fajkreténségedet továbbra is gondosan őrizd, ne másra próbáld aggatni!
teuton
@ómió: Fajkreten efftars, 13 ev ota ki van hatalmon es zsebel be euromillardokat??? Az AFA-csökkentes miatt miert stadionokba meg templomokba öntik a penzt, azok mekkora hasznot hoznak? Miert van orosz meg kinai kölcsön magasabb kamatra, mint az EUtol? Miert dragabb a vasut- es autopalyaepites mint Svajcban? Hova lettek az ELIOS-milliardok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.