A humorista elmondta, hogy mit gondol az olajembargóról. 

Nacsa Olivér ezúttal az olajembargó kapcsán mondta fel a kormánypropagandát

MTVA Fotó: Zih Zsolt

"A történet végtelenül egyszerű. A magyar emberek energiaellátását veszélyeztetné, ha támogatnánk a tervezett, Oroszország elleni szankciós csomag ezen részét, vagyis az olajembargót. Pontosan látjuk, hogy milyen válságközeli levegő lengi most körbe Európát, ahogyan azt is látjuk, hogy a magyar kormány milyen erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy mi a lehető legkevesebbet érezzük ebből”

– mondta el a Ripost nevű lapnak Nacsa Olivér, aki szerint több balos vezetésű európai országban is jól látszik, hogyan szabadulnak el az árak.

„Ha a magyar kormány nem ragaszkodna a benzinárstophoz, a rezsicsökkentéshez, vagy éppen az alapélelmiszerek árplafonjához, itt is elszállhatnának a költségek. Ha körbenézünk, láthatjuk, hogy jelenleg nálunk a legalacsonyabbak az üzemanyagárak és a rezsi is. Szlovéniában a baloldali győzelem után gyakorlatilag duplájára nőtt a benzin ára. Nem hiszen, hogy az ott élők erre tették volna le a voksukat... Maradjunk annyiban, hogy ennek a történetnek a fele sem tréfa. Én legalábbis nem tudok viccet csinálni az olajembargó kérdéséből”

– tette hozzá a népszerű humorista. 

Forrás: ripost.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Eladott Ország: @durbincs: ti össze vagytok kötve a fejeteknél köldökzsinórral ahogy mozogtok úgy megy a hülyeségetek egyikőtök fejéből a másikba! Ezért mondható rátok hogy lütyő-fejűek!
verőce21
@almalibre: Ebből nem sokat tudtam meg, pedig érdekelne... :)
almalibre
@verőce21: Nincs időm regényt írni... A lényeg, hogy kint nem annyira jó, otthon meg nem annyira rossz, mint gondoljátok...
verőce21
@almalibre: A rezsid alapján egyáltalán nem gondolom, hogy nyugaton bárhol jobb lenne...!

Sőt, annyira innovatívnak és versenyképesnek gondolom Magyarországot, hogy most parcellázok a mecseki telkemből, mert nyugdíjas betelepülőket várok Hollaniából, Németországból, stb.

A szomszédban, már csak osztrák vadásztársaságokkal vannak szerződésben...akik közül előbb-utóbb szintén lesz betelepülő...! :)
verőce21
Baszki ha még tél előtt megindulnak a migránsok nyugatról felénk, tudván, hogy itt nem kell fagyoskodni télen, mi faszt fogunk csinálni...?
csak úgy....
@verőce21: Hááááá...Háááááááááá...Hááá...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.