Komoly gazdasági kritériumoknak kellett ehhez megfelelni, az árak még fel lesznek tüntetve kunában is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Szépen-lassan az összes volt szoci országban lesz euró, de M.o. minden téren le van pusztítva, úgyhogy nekünk orbánnal esélyünk se lesz rá..Ahhoz egy igazi szakértői kormány kellene,de pl akiket most orbán összeszedett, velük se leszünk kinn a vízből...sőt...
Nessy
@csipetke:De mindegyik hűséges pártkatona sok-sok éve már! Egyébként is "a szakértelem bolsevik huncutság!"
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Semmi egyéb, mint az, hogy én nem orosz vagyok, Európában élek,európai állampolgár vagyok- nem egy lator államé.A hátam közepe nem kivánja a Lenin szobrok, és a szovjet zászlók látását. Én az euro-nak örülnék, mert akkor a hatalmasok, akiknek hatalma sok, nem tudnának "játszadozni" a magyar forinttal- trükkök százaival/ezreivel elfedni, hogy milyen manipulativ is az ország kormánya,
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Belpolitikáról beszéltünk, ne terelj.Igen , manipulativ- mert az eus pénz euróban érkezik, de forintban számolja el a költségvetés.
kereső
@KisTehen: Boci, ne tegyél úgy, mintha nem értenéd- amit irtam, az belpolitika.
kereső
@KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: Olvastam. Csak nem érdekel. Az érdekel, amit orbán tesz/ill. nem tesz. Az befolyásolja az életemet- nem az, hogy a németek mivel fizetnek. És, tényleg ne tegyél úgy, mintha nem értenéd az orbáni/mnb-s manipulációt az euro-val. Irtam már, nem kell hat hozzászólás- teljesitetted a penzumot, megvan a havi apanázs.
kereső
@KisTehen: NER hülye- ez lesz a neved, amennyiben "librózol"- nem kedveskedünk tovább a "boci"-val.
kereső
@KisTehen: Az USA?? Amennyiben teljesiti kötelességét, és megvéd attól, hogy Lenin szobrokkat állitsanak Magyarorszuágon, és szovjet zászlók lengedezzenek a úton-útfélen, igen érdekel. Mert Ukrajna megszállt területein msot ez a "divat", meg a gyerkrablás- 190 ezer uzkrán gyermek elrablását ismerték be az oroszok. Felnőttekről- akiket deportáltak szibériába, még nem szóltak- de, majd. Na. ha ettől megvéd az USA baszakodása, akkor még hálás is leszek nekik.
Ner hülye.
human
Mindenki szembe jön az autópályán, Viktor!
kereső
@KisTehen: Nem értünk egyet. Ezt a "különleges hadműveletet" , putyin álma inditptta el- és nem háború. Majd akkor lesz az, ha az ukránok Belgorodban harcolnak.
csipetke
Mi meg az impotens, eurót nem akaró kormány/orbán miatt szívhatunk továbbra is a semmitérő forinnttal. A kormánynak,matolcsinak nem éri meg, hogy eurónk legyen, és hogy a sz@r forint miatt egyre rosszabbul állnak az emberek, az hol érdekli orbán,és a rakás hozzánem értőből álló kormányát?Megint sikerült orbánnak összekukáznia a meghagyott pár miniszter mellé néhány milliárdos üzletembert, nulla tapasztalattal. Valaki szólhatna orbánnak,hogy már elértük a gödör alját,ne ásson tovább lefelé
verőce21
Nekünk ahhoz le kell rontani 480 Ft/EUR -ig az árfolyamot, hogy euróövezetbe léphessünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.