Elárulta, ki érkezik Orbán Balázs helyére.

Kiderült, ki lesz Gulyás Gergely miniszterhelyetteseGulyás Gergely/Facebook

A Miniszterelnökséget vezető miniszterjelöltet csütörtök délelőtt hallgatta meg az igazságügyi bizottság. Szó volt egyebek mellett a menekültek befogadásáról, a civil ügyekről, a jövőben is a tárcához tartozó Modern városok programról és Magyar falu programról is, de az is kiderült, hogy Fürjes Balázs lesz Gulyás miniszterhelyettese – írja a hirklikk.hu.

Eddig a tisztséget Orbán Balázs töltötte be, ám ő 2022-ben Orbán Viktor politikai igazgatójává avanzsált.

A helyére tehát az új kormányzati ciklusban Fürjes Balázs érkezik, aki parlamenti államtitkára lesz a Miniszterelnökségnek és Gulyás Gergely miniszterhelyettese is.

Fürjes Balázs eddig Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár volt a Miniszterelnökség kötelékében. A budapesti építési és fejlesztési ügyek viszont átkerülnek Lázár Jánoshoz.

Forrás: hirklikk.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Régi igazság! Seregélyek dézsmálják a cseresznyét. A csősz lő egyet, a seregélyek felröppennek, aztán mindegyik vissza száll egy másik ágra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nem mindegy.???Ezek ugyanazok mind. Egytől-egyig.Nincs kivétel.
kereső
"A magánéletem nem tartozik a nyilvánosságra

– mondta a hvg.hu-nak az igazságügyi miniszternek ismét felkért Varga Judit a bizottsági meghallgatása után arra a kérdésre, hogy a Völner-Schadl-ügy után felmerült-e benne, hogy alkalmas-e a miniszteri posztra. Ugyanezt kérdezte tőle egyébként néhány perccel korábban az Országgyűlés igazságügyi bizottságában a testület momentumos tagja, Szabó Szabolcs, de neki is csak azt mondta, amit most nekünk: az eset után „az volt a feladatom, hogy a minisztérium működőképességét biztosítsam”.

Magánélete???Nem csodálkozom, hogy azt mondja, a jogállamnak nincs definiciója- az olyan , homályos valami. Háááááááááát, művésznő, nálad van homály, de nagy.
kereső
Jönnek a "gyöngyszemek"- Csák János a kultúra minisztere:
"Remélem, minden középiskolás számára nyilvánvaló, hogy Csák “Odüsszeusz” János miniszter Odüsszeia-értelmezésével megbukna az érettségin. Azt bírta mondani ez a nagyszerű és művelt férfiú, hogy “olyan leszek, mint Odüsszeusz, amikor a szirének mellett hajózik el. Viaszt öntök a fülembe, nem engedem el az abszolút mércét”.

Én úgy emlékszem, hogy Odüsszeusz a társai fülét dugta be, mert ő maga hallani akarta a szirének énekét.
justhpeter
@simmering73: Ez nagyon jó, még nem hallottam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.