Hadházy Ákos, az ellenzéki összefogás parlamentbe jutott képviselője sajátos szemüvegen keresztül látja és láttatja a világot, amiben élünk. Olvasatában az a normális demokráciákban teljesen természetes eset, hogy két politikus kezet fog egymással Magyarországon sokkal többről árulkodik, mint az emberek közti elfogadott rítus. Hogy igaza van-e, döntsön az olvasó.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Én biztos nem fognék kezet egy enyveskezű fideszes politikussal, még a kezem is hozzáragadna. Brrrr.
Nessy
@nemkati: De azért illenék nekik némi kulturált viselkedést tanulni, az arrogancia s cinizmus mellett, legalább hivatalos eseményeken. Legfőképp ne szónokoljanak "demokráciáról, jogállamról", amikor azt sem tudják, hogy azt eszik, vagy isszák!
nemkati
@Nessy: Mivel a főnökük egy bugris pallérozatlan bunkó, és mivel a csapata lelkesen utánozza mindenben, nem lehet egyiktől se elvárni, hogy úriember módjára viselkedjenek.
Nyírfa
Ákos, magadra maradtál, ez az ellenzék nem fog követni. Végtelenül sajnálom, mert gyakorlatilag te vagy az egyetlen , akire ma feltételek nélkül adnám a szavazatomat.
Azt sem javasolhatnám tiszta szívvel, hogy hagyd ott végleg a Parlamentet, és kezdj utcai politizálásba, mert annak is te, és az a néhány kitartó ember inná meg a levét, aki melléd állna.
Lehet, hogy most várni kéne, hagyni, hogy forrják ki magukat a világpoltikai döntések, az EU lépései.
Ákos, van egy megoldásom: ne vedd fel a mandátumot, ellenben indulj a következő EP-választáson. Szerintem sokan, nagyon sokan téged jelölnénk a képviseletünkre. Az EU-ban sokkal többet tudnál használni az országnak, hiszen ott értelmes , civilizált emberek vennének körül. Igen, neked Brüsszelben van a helyed, ott végre meg is becsülnének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.