Május 2-án 199 képviselőből 198 jelenlétében megalakult Magyarország új Országgyűlése. Az egyetlen hiányzó, aki nem tett esküt az Hadházy Ákos volt. Ő a képviselői kötelezettsége és a parlamenti munkavégzése helyett először bojkottra szólította fel az ellenzéket, majd már az első napon a távolmaradás mellett döntött és inkább a baranyai Kisvaszarra látogatott alternatív esküt tenni. Nem tette ezt másképpen az előző négy évben sem, amikor a szavazási napok több mint 83%-án (83,58%) volt távol a Parlamenttől, miközben több mint 50 millió forint tiszteletdíjban részesült. Ebből kiindulva megnéztük Hadházy Ákos parlamenti munkavégzésének részletes statisztikáját a 2018-2022 ciklushoz köthetően. Kiábrándító a végeredmény.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nem látom a felsorolásban, hogy száz számra tárja fel a a durva fideszes visszaéléseket, lopásokat, ami sokkal értékesebb munka, mintha naponta beadna egy elutasításra ítélt törvényjavaslatot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
Akkor lett elegünk belőle, amikor bermudanadrágban jött be a templomba orgonálni. Már elnézést kérek, de az Isten házába így mégsem léphet az ember! Arról nem beszélve, hogy láthatóan csillogni akart a zenében, nem a gyülekezetet kísérte, hanem magát szórakoztatta, az ilyesmi pedig legalábbis ízléstelen – fakad ki a szekszárdi református gyülekezet egyik tagja. Tényleg semmi meglepő nincs ebben. Hadházy élete állandó fordulatokból, váratlan helyzetváltoztatásokból, előző hite megtagadásából és az éppen aktuális érdek hangoztatásából áll.
Maccska
A kampányban Ákos egyáltalán nem dolgozott, nem ment a választópolgárok közé, a feladatokat édesapja végezte el helyette. A körzetét nem is nyerte meg. A képviselő-testületbe sem került volna be, mivel a listán előtte volt egy cigány képviselőjelölt. A választás utáni napon Árpád fiával, Ákossal együtt felkereste a helyi Fidesz-vezetőket, először számonkérve azt, miképpen előzhette meg egy roma Ákost a listán, majd utána szó szerint könyörögve, könnyek között kérték, hogy a listáról ne a cigány politikus, hanem Ákos kerüljön be a közgyűlésbe, hiszen – ahogy ők fogalmaztak – ő mégiscsak állatorvos… Végül a Hadházyéktól érkező lelki nyomás eredményeként a cigány politikus visszalépett a listáról, aminek köszönhetően Ákos bekerült a képviselő-testületbe.
Maccska
Ákosnak sok hasznát nem vettük a gyakorlati munkában, a bizottsági ülésekre folyton késve érkezett. Aláírta ugyan a jelenléti ívet, de csak addig maradt, amíg az egyéni érdekeit érintő napirendi pontok lementek, aztán távozott – emlékszik vissza az egykori politikustárs. – Amíg ott volt, addig is állandóan kijárkált a folyosóra telefonálgatni, folyamatosan a magánrendelésével foglalkozott, a bizottsági üléseket elhanyagolta. Hamar megbántuk, hogy őt választottuk
tudode
Tárgyilagosan, dióhéjban!!!
.
Mennyivel hasznosabb munkát végez azért az 50 milláért a volt fideszes Hadházy Ákos annál, mintha hallgatná a plenáris üléseken a szerecsenmosdatok elmúlttízévezését, gyurcsányozását, ez volt, az volt helyett az egyeduralkodó "új államában" , abban ahol azoknál a szervezeti egységeknél ahol u.a. eszköz a közlóvé, mint a suszternek a KAPTAfája?
.
Nézzük csak többek között az enyveskezű család ki tudja HÁNY puszTÁJÁT:
.
.----Hadházy Hatvanpuszta
Nagyjából 4 710 találat (0,41 másodperc)
Keresési eredmények
.
www.google.com/search?q=Hadh%C3%A1zy+Hatvanpuszta&sxsrf=ALiCzsYgKjk2CvRw1aJo2ZXNZ4Fpr6uLGA%3A1653052903791&ei=55WHYrXrL_OM9u8Ps9OSqAw&ved=0ahUKEwj1-v_4le73AhVzhv0HHbOpBMUQ4dUDCA4&oq=Hadh%C3%A1zy+Hatvanpuszta&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAwyBwgjELADECcyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsANKBAhBGABKBAhGGABQAFgAYO0WaAJwAXgAgAEAiAEAkgEAmAEAyAEIwAEB&sclient=gws-wiz
---------------
.
Ezt merészelné bárki megtenni történelmi távlatban pillanatnak tűnők azok helyett, akiknek
.
---- Megették az őzek az Orbán család borsóját
hvg.hu/itthon/20141018_nem_volt_furdoszobajuk_orbaneknak
-------------------
.
Kiragadott példa:
.
----Orbán: „Nálunk az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba” I Oligarchia
www.youtube.com/watch?v=QoHWrdPEryk&t=217s
============
.
Mivel mindenkinek egy élete van
.
------ Így tanul meg egy ország fél vidáman együttélni a saját rablóival - Parti Nagy Lajos a Dobszerdában
www.youtube.com/watch?v=geOhSVW0bCY&t=179s
--------------------
.
Punktum!!!
nezelodo
Tanult, abból, ahogy ellenzékben viselkedett Orbán, bár az csak kekeckedett, Hadházy viszont Polt helyett dolgozott. Vagy utánozta volna a Dr. Flórit? Ő is megkapta a tiszteletdíját mellé még lopott 1.6 milliárdot, és kapott még ugyanennyit, hogy vissza tudja fizetni. Most meg kiderült, hatvan millió "szendvicspénzzel" terhelte meg jelzálog formájában a szervezet ingatlanját. Nem látom, hogy a lelkes igazlátóknak ez csípné a szemét! Vagy Simonkát, és a Boldogot kellett volna követnie? Ja csak azok tolvajlását követte... És azok is megkapták a tiszteletdíjukat a lopott mellé. Ráadásul a Balaton mellett még nem is járt, pedig a rablósoron is lenne mit nézegetnie a Polt helyett, ha már ő nem teszi meg!
Málna
@Macskaszem: Nem erről beszélek. Hanem hogy ezeknek a sztoriknak sokszor semmi alapja sincs, vagy kihagy belőle lényeges információkat, és csak azt mondja, amit hallani akartok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok