Május 2-án 199 képviselőből 198 jelenlétében megalakult Magyarország új Országgyűlése. Az egyetlen hiányzó, aki nem tett esküt az Hadházy Ákos volt. Ő a képviselői kötelezettsége és a parlamenti munkavégzése helyett először bojkottra szólította fel az ellenzéket, majd már az első napon a távolmaradás mellett döntött és inkább a baranyai Kisvaszarra látogatott alternatív esküt tenni. Nem tette ezt másképpen az előző négy évben sem, amikor a szavazási napok több mint 83%-án (83,58%) volt távol a Parlamenttől, miközben több mint 50 millió forint tiszteletdíjban részesült. Ebből kiindulva megnéztük Hadházy Ákos parlamenti munkavégzésének részletes statisztikáját a 2018-2022 ciklushoz köthetően. Kiábrándító a végeredmény.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nem látom a felsorolásban, hogy száz számra tárja fel a a durva fideszes visszaéléseket, lopásokat, ami sokkal értékesebb munka, mintha naponta beadna egy elutasításra ítélt törvényjavaslatot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@Málna: Nem ő hagyja elhalni, hanem a legfőbb bűnpártoló Polpot.
Málna
@Macskaszem: Polthoz el sem jutnak ezek a "felesemigaz" ügyek.
Macskaszem
@Málna: Mert már hamarabb lesöpri valamelyik csicska.
tudode
Tárgyilagosan, dióhéjban!!!
.
Mennyivel hasznosabb munkát végez azért az 50 milláért a volt fideszes Hadházy Ákos annál, mintha hallgatná a plenáris üléseken a szerecsenmosdatok elmúlttízévezését, gyurcsányozását, ez volt, az volt helyett az egyeduralkodó "új államában" , abban ahol azoknál a szervezeti egységeknél ahol u.a. eszköz a közlóvé, mint a suszternek a KAPTAfája?
.
Nézzük csak többek között az enyveskezű család ki tudja HÁNY puszTÁJÁT:
.
.----Hadházy Hatvanpuszta
Nagyjából 4 710 találat (0,41 másodperc)
Keresési eredmények
.
www.google.com/search?q=Hadh%C3%A1zy+Hatvanpuszta&sxsrf=ALiCzsYgKjk2CvRw1aJo2ZXNZ4Fpr6uLGA%3A1653052903791&ei=55WHYrXrL_OM9u8Ps9OSqAw&ved=0ahUKEwj1-v_4le73AhVzhv0HHbOpBMUQ4dUDCA4&oq=Hadh%C3%A1zy+Hatvanpuszta&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAwyBwgjELADECcyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsANKBAhBGABKBAhGGABQAFgAYO0WaAJwAXgAgAEAiAEAkgEAmAEAyAEIwAEB&sclient=gws-wiz
---------------
.
Ezt merészelné bárki megtenni történelmi távlatban pillanatnak tűnők azok helyett, akiknek
.
---- Megették az őzek az Orbán család borsóját
hvg.hu/itthon/20141018_nem_volt_furdoszobajuk_orbaneknak
-------------------
.
Kiragadott példa:
.
----Orbán: „Nálunk az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba” I Oligarchia
www.youtube.com/watch?v=QoHWrdPEryk&t=217s
============
.
Mivel mindenkinek egy élete van
.
------ Így tanul meg egy ország fél vidáman együttélni a saját rablóival - Parti Nagy Lajos a Dobszerdában
www.youtube.com/watch?v=geOhSVW0bCY&t=179s
--------------------
.
Punktum!!!
nezelodo
Tanult, abból, ahogy ellenzékben viselkedett Orbán, bár az csak kekeckedett, Hadházy viszont Polt helyett dolgozott. Vagy utánozta volna a Dr. Flórit? Ő is megkapta a tiszteletdíját mellé még lopott 1.6 milliárdot, és kapott még ugyanennyit, hogy vissza tudja fizetni. Most meg kiderült, hatvan millió "szendvicspénzzel" terhelte meg jelzálog formájában a szervezet ingatlanját. Nem látom, hogy a lelkes igazlátóknak ez csípné a szemét! Vagy Simonkát, és a Boldogot kellett volna követnie? Ja csak azok tolvajlását követte... És azok is megkapták a tiszteletdíjukat a lopott mellé. Ráadásul a Balaton mellett még nem is járt, pedig a rablósoron is lenne mit nézegetnie a Polt helyett, ha már ő nem teszi meg!
Málna
@Macskaszem: Nem erről beszélek. Hanem hogy ezeknek a sztoriknak sokszor semmi alapja sincs, vagy kihagy belőle lényeges információkat, és csak azt mondja, amit hallani akartok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.