Egy kormány-előterjesztés vagy miniszteri rendelet jóváhagyásakor továbbra is 7 szempontot kell szem előtt tartani egy friss kormányrendelet szerint, de a jövőben már nem Budapest fejlesztési érdekei számítanak, hanem az állam működésének ésszerűsége.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Röviden: azt fejlesztik, amit Orbán eldönt!
Nessy
Röviden: azt fejlesztik, amit Orbán eldönt!
CsipkeRózsa
Eddig sem Budapest volt a szívügyük, csak a saját érdekeiket nézték, ezután még sz@rabb lesz a helyzet.
Macskaszem
Nyugi, lesz pénz mindenre. De csak Lázárnak.
Geritől meg elvonnak, míg bele nem fullad a pénztelenségbe. És ez a szerencsétlen azt hiszi, jól fog járni ha Lázárral szövetkezik. Mondjuk aktatologató még lehet majd a Városházán.
Giovanni Alba
@Macskaszem: ma, 16:41
Táskahordozó, mint a Janó annak idején?
Németh István
És minő igaz a kormánynak az állam működésének az ésszerűsége az első! Ezen belül nagyon ügyesen helyre van téve miként a tortából egy kis szeletke a főváros dolga- helyzete! A főváros tönkre van téve, lenyúlták a Tarlós időszakból maradt pénzeket, valójában szétosztották maguk között amihez hozzá nyúltak csak kárt szenvedett, okozott az ÁLLAMNAK IS! tehát és következés képen most jön a rendcsinálás! Ezt nem a számvevőszék fogja ellenőrizni a kommunista bennszülöttekkel, hanem egy teljesen más szakszerűen vizsgálatot folytató és eljáró szervezet! Ugye az adott minisztérium/ok! Nehogy az eu. vétózni tudjon a moslékok védelmére!
Miként a klinton moslék védelmébe vette a gyurcsány moslékot - ugye sima eljárásilag a nemzetünk szétlopása okán, amiből ők is agyon jól jártak! Hogy is van a repülőtér ügy!? Az idő-közbeni figyelem elterelő atrotícátsok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.