Novák Katalin köztársasági elnök gyermeknap alkalmából a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinikájára látogatott vasárnap.

Novák Katalin súlyos beteg gyerekeket látogatott meg a Tűzoltó utcában

Fotó: MTI/Balázs Attila

Az államfő a közösségi oldalán azt írta:

"Gyereknap van. Gyereknap azoknak is, akik súlyos betegséggel kórházban töltik ezt a vasárnapot is. Gyereknap a beteg gyereket nevelő családok életében is. Azért látogattam meg ma reggel a Tűzoltó utcai gyermekklinika hematológiai és onkológiai betegeit, hogy beszélgessünk, játsszunk egyet".

Hozzáfűzte: senki nem tud felkészülni szülőként az itt kapott diagnózisra, de arra a szeretetre, szakmai felkészültségre, hivatástudatra sem, amit megtapasztalnak a hosszú hónapok során.

Novák Katalin köszönetet mondott a gyermekklinika dolgozóinak és az Őrzők Alapítvány munkatársainak, akik a családok mellett vannak nap mint nap.

"Hétköznapi hőseink ők. Gyógyulást kívánok a betegeknek és boldog gyereknapot minden gyermeknek!" – zárta bejegyzését az államfő.

Forrás: mti.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Novák Katalin súlyos beteg gyerekeket látogatott meg a Tűzoltó utcában"

És kiosztott közöttük egy-egy "Orbán Viktor gyermekkora és felemelkedése" című önéletrajzi könyvet...
Úgy spontán...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@Eladott Ország: Ezért tanártalanítják az iskolákat. Lassan csak bejárnak a gyerekek, aztán nőnek mint a fű, az iskolaőr majd tanítja őket a rendre, oszt ez minden.
Eladott Ország
@Macskaszem: ma, 19:25 ♦ Orbán üzenete a választóknak! A jó polgár nem gondolkodik. A gondolkodás ugyanis kérdésekhez vezet... Fiatalon Orbán is rossz polgár volt, engedetlen , szabályszegő, mégis polcra került a lekvárok közé, igaz hamar kiderült, hogy valójában nem az. Mutat kiutat is: “A munka szabaddá tesz”
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273690040_2017045588500165_3721721472263658150_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=myRdNrgF69sAX_5YabN&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT94OOnJy4iZrh-T8QFLqoO5-TWI2tRDTvrZc3GJ3DvLAQ&oe=62982D15
justhpeter
A naccságának ez az új szerep ugyanúgy áll mint a korábbi, amikor a családok védőszentjét játszotta. Áder esetében legalább az jó volt, hogy ő nem erőltette az efajta jópofaságot.
Málna
@Horizont: Neked tényleg soha semmi nem jó...Borzasztó...
ómió
Ha apró Lenin-relikviákat ajándékozott volna, biztos az efftársaknak is tetszene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.