Hadházy Ákos közösségi oldalán osztotta meg bejegyzését. Mint írja, a képeket azután kapta, hogy közzétette a "gázos banktulajdonos mélyenszántó gondolatai a bankfúzió sikereiről és arról, hogy nem a profit a célja".

Hadházy: "Így dalolt Nagy Feró, a Nemzet Csótánya a Nemzet Gázszerelőjének karácsonyi buliján"Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Hadházy információi szerint:

Két kép pontosan ugyanazon az ominózus szűkebb körű Mészáros Bankholding (MKB Bank) vacsorán készült a videóhoz képest más szemszögből. A másodikon pirossal bekarikázva ül Mészáros Lőrinc és felesége, mellettük Varga Mihály miniszter.

A független képviselő azt írja, a másik három kép egy három nappal későbbi eseményről készült a felcsúti sportcsarnokban.

A meghívó a felcsúti karácsonyi rendezvényre szólt, ahol a fúziót díjátadással, autó-nyereményekkel és különböző fellépőkkel ünnepelte a Magyar Bankholding. Fellépett Majka, a Beatrice (lásd a képen), Demjén Ferenc és Enrique Iglesias mint külföldi előadó.

- tette hozzá.

Hadházy szerint a dolog érdekessége, hogy

Enrique Iglesias playback előadást $1 000 000-ért vállal el, ez egy sima Google keresés eredménye.

Hozzátette:

A meghívó az egész Mészáros Csoportnak írták, de látható benne, hogy az MKB bank protokoll osztálya intézte. Mondjuk ha így szórják a betétesek pénzét, akkor teljesül majd a Gázos terve és tényleg nem lesz profit. (ha pedig a cél a NER finanszírozása, akkor pedig jó nagy bukás lesz, amit a végén közösen fizethetünk, szokás szerint)

A fotók itt tekinthetők meg:

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@fergeteg: 10.50: És, ami tulajdonképpen még rosszabbá teszi a dolgot, hogy igazad van! Tényleg sz@r helyzetben van a baloldal.
Mert, ameddig Magyarországon a jelenlegi ""narancsmagyarok"" nem halnak ki, addig ez az ország szimplán az ""Orbániádia"" nevet is felvehetné. Amíg a jelenlegi szintű jobboldali szavazók is voksolnak, addig ez az ország még a 18. századi jobbágyok szellemi örököseinek voksaival alkot kormányt.
És ezért csak sajnálni tudom a következő 2-3 generációt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Az sem normális, aki az MKB-nál egy forintot is tart ! Netán bankpapírt vásárolt ! Gurigáznak a millió eurókkal, fogalmuk nincs az értékkezelésről. Halott ügy !
namihami
@nemethagnes: 11.50:. Az, hogy a baloldal politikusai ""hiteltelenné"" válhattak, az nagyrészben annak is következménye, hogy a Fidesz, mérhetetlen köz- és egyéb pénzen direktlejárató csoportokat szervezett a leginkább prominensek mondhatók ellen. És ezt még, miután sikeres lett, büszkén be is vallották.
A baloldal ott is hibázott, hogy amikor még némi(!!) sansza lehetett volna (tévészékház és Parlament körülsz@ratása), akkor nem lépett fel. Nemhogy keményen, de sehogy.
És, amíg ilyen 18. századi jobbágy-mentalitású ennek az országnak 30%-a, amelyiknek egy ""téeszcsé, bolsi vagy libsi---amiről sokszor nem is tudja, mi az)"", addig itt maradni fog az orbán iránti rajongó imádat.
Ez egy cselédnép--még mindig. (ez nem saját megállapítás, én is olvastam) És kell neki az ostor, amit, hogy a helyzet még siralmasabb legyen, még követel is magának.
tothjani
Galambos Lajcsi meg nem akart ingyen dalolni, és tudjuk mi lett a vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.