Hadházy Ákos közösségi oldalán osztotta meg bejegyzését. Mint írja, a képeket azután kapta, hogy közzétette a "gázos banktulajdonos mélyenszántó gondolatai a bankfúzió sikereiről és arról, hogy nem a profit a célja".

Hadházy: "Így dalolt Nagy Feró, a Nemzet Csótánya a Nemzet Gázszerelőjének karácsonyi buliján"Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Hadházy információi szerint:

Két kép pontosan ugyanazon az ominózus szűkebb körű Mészáros Bankholding (MKB Bank) vacsorán készült a videóhoz képest más szemszögből. A másodikon pirossal bekarikázva ül Mészáros Lőrinc és felesége, mellettük Varga Mihály miniszter.

A független képviselő azt írja, a másik három kép egy három nappal későbbi eseményről készült a felcsúti sportcsarnokban.

A meghívó a felcsúti karácsonyi rendezvényre szólt, ahol a fúziót díjátadással, autó-nyereményekkel és különböző fellépőkkel ünnepelte a Magyar Bankholding. Fellépett Majka, a Beatrice (lásd a képen), Demjén Ferenc és Enrique Iglesias mint külföldi előadó.

- tette hozzá.

Hadházy szerint a dolog érdekessége, hogy

Enrique Iglesias playback előadást $1 000 000-ért vállal el, ez egy sima Google keresés eredménye.

Hozzátette:

A meghívó az egész Mészáros Csoportnak írták, de látható benne, hogy az MKB bank protokoll osztálya intézte. Mondjuk ha így szórják a betétesek pénzét, akkor teljesül majd a Gázos terve és tényleg nem lesz profit. (ha pedig a cél a NER finanszírozása, akkor pedig jó nagy bukás lesz, amit a végén közösen fizethetünk, szokás szerint)

A fotók itt tekinthetők meg:

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@fergeteg: 10.50: És, ami tulajdonképpen még rosszabbá teszi a dolgot, hogy igazad van! Tényleg sz@r helyzetben van a baloldal.
Mert, ameddig Magyarországon a jelenlegi ""narancsmagyarok"" nem halnak ki, addig ez az ország szimplán az ""Orbániádia"" nevet is felvehetné. Amíg a jelenlegi szintű jobboldali szavazók is voksolnak, addig ez az ország még a 18. századi jobbágyok szellemi örököseinek voksaival alkot kormányt.
És ezért csak sajnálni tudom a következő 2-3 generációt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Lelki szemeim előtt tisztán látszik a Lölő és az asszony, ahogy csápolnak a Beatrice szinpada előtt.
A magyarnótás Pataky hol maradt? ""Pataky már senki? Pataky már le van sz@rva?""---hogy egy klasszikus is képbe kerülhessen.
ómió
Na, de Hullaházy efftárs! Hol kellett volna dalolnia? Csak nem a Lenin centenáriumon?!
fergeteg
Kedves Irók !
Azt hiszitek,hogy rajtatok kívül ezeket a cikkeket,jellemzéseket,megnevezéseket sokan értékelik?
Lassan csak a ti olvasóitok a lángosos kannásboros "Pálinkás " lumpenprolik. Ott a piacsarkon a borozóban.
Dobrev Klára dicshimnuszai mellett.
fergeteg
Lejárt lemezeket dobtok piacra bolsikáim!!!
Buktatok 2052-ig
namihami
@fergeteg: 10.50: És, ami tulajdonképpen még rosszabbá teszi a dolgot, hogy igazad van! Tényleg sz@r helyzetben van a baloldal.
Mert, ameddig Magyarországon a jelenlegi ""narancsmagyarok"" nem halnak ki, addig ez az ország szimplán az ""Orbániádia"" nevet is felvehetné. Amíg a jelenlegi szintű jobboldali szavazók is voksolnak, addig ez az ország még a 18. századi jobbágyok szellemi örököseinek voksaival alkot kormányt.
És ezért csak sajnálni tudom a következő 2-3 generációt.
nemethagnes
@namihami: Szerintem fordítva ülsz a lovon, már megbocsáss!
Amíg a baloldalt ilyen színvonaltalan, elvtelen politikusok képviselik, addig nincs kire szavazni, inkább ez a baj.
Mindenkinek jobb lenne, egy tényleg az ország érdekeit képviselő, igazi konstruktív ellenzék.
tudode
Vajon Nagy Feró rendszerváltó ifjú titánok rendszeváltó hasonlóan azok számára, akik még sörösüveg címkéje miatt is kivonták volna nedüt a a vöröscsillag miatt, vállalná-e a rothadó narancsosok/k rendszerbiliját:

--- FIDESZ - Rendszerzáró Házibuli
www.youtube.com/watch?v=R6VK_VVsBFI
.------------/
.
---- Elakadt a Fidesz a vöröscsillagos Heineken-szívatással
444.hu/2017/03/21/elakadt-a-fidesz-a-voroscsillagos-heineken-szivatassal
.
Ejnye, bejnye!
Toller Béla
Az sem normális, aki az MKB-nál egy forintot is tart ! Netán bankpapírt vásárolt ! Gurigáznak a millió eurókkal, fogalmuk nincs az értékkezelésről. Halott ügy !
namihami
@nemethagnes: 11.50:. Az, hogy a baloldal politikusai ""hiteltelenné"" válhattak, az nagyrészben annak is következménye, hogy a Fidesz, mérhetetlen köz- és egyéb pénzen direktlejárató csoportokat szervezett a leginkább prominensek mondhatók ellen. És ezt még, miután sikeres lett, büszkén be is vallották.
A baloldal ott is hibázott, hogy amikor még némi(!!) sansza lehetett volna (tévészékház és Parlament körülsz@ratása), akkor nem lépett fel. Nemhogy keményen, de sehogy.
És, amíg ilyen 18. századi jobbágy-mentalitású ennek az országnak 30%-a, amelyiknek egy ""téeszcsé, bolsi vagy libsi---amiről sokszor nem is tudja, mi az)"", addig itt maradni fog az orbán iránti rajongó imádat.
Ez egy cselédnép--még mindig. (ez nem saját megállapítás, én is olvastam) És kell neki az ostor, amit, hogy a helyzet még siralmasabb legyen, még követel is magának.
tothjani
Galambos Lajcsi meg nem akart ingyen dalolni, és tudjuk mi lett a vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.