Márki-Zay Péter közösségi oldalán mondott köszönetet feleségének, és gratulált az új hivatásához.

Márki-Zay gratulált felesége új hivatásáhozFotó: Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke beszédet mond a az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Nagyon sok ember támogatott, amikor négy évvel ezelőtt elkezdtem politizálni. A legnagyobb támogatást a feleségemtől kaptam.

- írta bejegyzésében.

Mint írja, amikor közösen meghozták ezt a döntést, tudták, hogy "életük legnehezebb feladatára vállalkoztak." Arra is fel voltak készülve, hogy "nemtelen támadásoknak és lejáratókampányoknak lesz a célpontja Magyarország legkorruptabb kormánya elleni küzdelmünkben".

Arra viszont nem számítottunk, hogy a Fidesz rágalomhadjáratával Felíciát is megpróbálja majd ellehetetleníteni. A propagandamédia folytonos támadásai miatt fel kellett adnia élete hivatását: ott kellett hagynia a szülésznői szakmát, amelyet annyira szeretett és amelyben annyi sikert ért el itthon és külföldön.

Márki-Zay szerint a "Fidesznek nem sikerült elérnie a célját".

Felícia, gratulálok új hivatásodhoz és köszönök minden áldozatot, amit értem hoztál!

Márki-Zay Péter felesége, Felícia Facebook-oldalán írt arról, hogy asztalos lett, ami elmondhatatlan boldogsággal tölti el.

Őszintén mondhatom, hogy az elmúlt két évben éreztem magam a legjobban az összes közül. Minden pillanata boldogság volt és öröm.

Hozzátette:

Megtanultam, pontosabban elkezdtem megtanulni valamit, amire mindig vágytam és szerettem volna. Végtelenül hálás vagyok mindenkinek, aki ebben bármi módon is segített. És annyira büszkén mondom: ASZTALOS VAGYOK!!!!

Forrás: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Baker:nem lehetne, a gyerekeket kihagyni a sértő, bunkó megjegyzésekből? Ők aztán se pro, se kontra nem politizáltak, nem ártottak senkinek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Horizont: @Nessy: Most azert egy icipicit kulonbozik a velemenyunk - nem nagyon, egy hajszalnyit csak. Ezt az egeszet a politikusok - nemcsak mzp - kezdtek el: biodiszletnek hasznaljak a sajat csaladjukat, ami igencsak gusztustalan, barki tegye is ezt!
ha pedig ilyen es ehhez hasonlo pikirt megjegyzeseket kapnak, akkor azt leginkabb maguknak koszonhetik! Valoban, a gyerekeket minden szinten, minden partnak ki kene hagynia ebbol a mocskos versengesbol. Plane, hogy mzp egyertelmuen a sajat mocskat akarja pozitivva tenni az artatlan gyerekeivel.
ómió
@puszt: Üdvözöllek, hülye efftárs! Én ómió vagyok! Eszerint jól tippeltem, hogy Makiné "segédletével" született hülye vagy!
Németh István
@sgl: kedves seggnyaló tök igazad van! A helyzet az, hogy egy aljas embertől nem lehet rá csodálkozni a sajátos megnyilvánulásokra! Most a családját veszi elő védőpajzsként a barom dolgaihoz, mi több a több milliárdos sikkasztásaihoz!Az elszámolásnak trendije a lényeg > kaptam ennyit felhasználtam ennyit (bizonyítva dokumentumokkal, számlákkal amelyek nem hamisak és nem sok évvel később kitöltöttek) aztán jön a maradvány elszámolása stb. De hát ezt a hülye úr csak tudja nem??? Mi a büdös kurva anyjának akar szerepelni a fasz hülye állatja!??? a gyerekeire a családjára sincs tekintettel ez az ősbarom!?
Németh István
Moderátorék!! Tisztelettel kérem, hogy ezt az abszolút szar patkányt >>>> TÜNTESSÉTEK EL A KÖZÉLETI SZEREPLÉSEKBŐL!!! TI LEGYETEK AZ ELSŐK!!! A MINTA ADÓK!!!
ólvasói Köszönet!
ómió
@puszt: Üdvözöllek, hülye efftárs! Én ómió vagyok! Örülök a bemutatkozásodnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.