Orbán oroszbarátsága ellen tüntettek Varsóban a helyi magyar nagykövetség előtt – írja a 444.hu.

Ömlött a "vér", és Kis Grófo üvöltött az Orbán-ellenes tüntetésen
Fotó: Twitter/Ukraine News Live

A performansz látványosra sikeredett: csővezetékből öntöztek vérszerű folyadékot, az orosz olajembargóval kapcsolatos magyar álláspont kapcsán.

„Nagyon jól fogjuk érezni magunkat és az ukránok csontjain fogunk táncolni, ahogyan azt tesszük már több mint három hónapja. Jó lesz! Lesz pénz! Ott lesz munkaadóm és kollégám, Putyin, és persze sok-sok vér! Minden, amit szeretünk! Várunk tisztelettel! – Üdv: Orbán Viktor”

– írták a szervezők az esemény leírásában.

Forrás: 444.hu, telex.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ömlött a vér mert Orbán az orosztól veszi az olajat, gázt...nakéremszépen, azoktól a fegyverektől amiket ők küldtek és kértek mindenkit hogy küldjenek ukrajnába attól nem folyik a vér ?
...bár 21.századot írunk, az emberiség megállt a fejlődésben valahol a középkorban...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Ömlött a vér mert Orbán az orosztól veszi az olajat, gázt...nakéremszépen, azoktól a fegyverektől amiket ők küldtek és kértek mindenkit hogy küldjenek ukrajnába attól nem folyik a vér ?
...bár 21.századot írunk, az emberiség megállt a fejlődésben valahol a középkorban...
jesz
bocsánat...a lengyel barátaink most honnan kapják a gázt?.(nem az amerikai palagázt)
...
...aha...értem...
Clavigo
Hírünk a világban ..stb. Van még náció,,akik még nem utálják a csúzliszájú Szarputtonyt meg a Kondáját ? ( nem kipcsak + az orosz haverokra gondoltam )
Béla333
Na majd a tarajos bekéreti a lengyel nagykövetet is...
Lehet, hogy egyszerre kellene bekéretni az összes magyarországi nagykövetet, hogy ne kelljen egyesével fröcsögni mindenkinek...
percsi
Egy hozzászóló a twitteren :
ne Orbánt hibáztasd. A magyarok millióit hibáztasd, akik rá szavaztak :(
orsos vendel
ki ez a kis grofo ? csak nem orsos vendel rokona ??
Clavigo
@Pegero: Azt hittem a felsőcsutkai stadijjon ..
Clavigo
@KisTehen: Szegény megvezetett kis tehenek .
Clavigo
@KisTehen: Hordozd körbe a véres kardot ,böcce .oszt menjetek...( napi díjas meló )
gina
@KisTehen: Meg egy mesterlővészt ajánlok a Karrmelita elé,, az jobb ...
csak úgy....
@KisTehen: fogadok,hogy te jobban szereted orbánt,mint az egész családod! :)
na látod!- ettöl vagy te egy marha nagy seggfej !
drrotf
A latin mondá szerint a történelem az élet tanító mestere.Ezzel a mondattal kezdődött valamikor az elmúlt század közepén kiadott latin tankönyv. A híreket olvasva az orosz -ukrán háborúról azt lehet megállapítani, hogy nem mindenki ismeri ezt a mondást, és az ítéletalkotásnál nem mindenki hagyatkozik a történelmi ismeretekre.A II.világháború kezdetét megelőzte az hogy Németország visszafoglalta Franciaországtól az előző világháborúban elvesztett területeit fegyveres harc nélkül, mert az európai nemzetek , főként Anglia azt gondolta, hogy ha visszakapják a németek amit elvesztettek korábban, akkor nem lesz újabb háború.Majd később annektálták Ausztriát és Csehország egy részét, és ezt is harc nélkül tehették , mert újra azt gondolták Angliában, hogy így majd béke lesz.Most már látjuk hogy nem lett béke , 1939 szeptember 1.-én kitört a II.világháború, a németek lerohanták Lengyelországot, s ezt már nem nézték jó szemmel az angolok és a franciák.Több mint öt éves véres harc után fejezték be a felek a háborút , rengetek véráldozatokkal és anyagi kárral.Most ugyan ez a helyzet alakult ki mint a II.világháború kezdete előtt.Vannak olyan hangok akik azt mondják, hogy az ukránoknak engedni kellene hogy területük egy részét az oroszok foglalják el, és tűrniük kellene területük egy részének elvesztését, mert így béke lesz.Ám megjelentek olyan hírek is hogy ez nem elég Putyinnak, , Ő a nagy Szovjet Birodalom visszaállítására törekszik , mert szerinte ez biztosítja a nagy Oroszország biztonságát.A történelemből jól tudjuk mi lesz a következménye annak ha engedünk az agresszornak.Törökország mutatja, hogy a példa ragadós!Ők is igényt tartanak Szíria egy részére .Az okos ember a történelemből is tanul, és nem követi el még egyszer azt a hibát amit korábban már egyszer elkövetett!Egy a baj csak hogy nem mindig vagyunk okosak!
percsi
@jesz: a lengyelek nem aggódnak az orosz gázcsapok elzárása miatt. Ők vészhelyzetben nem pávatáncot járnak, hanem teszik a dolgukat.
makronom.mandiner.hu/cikk/20220428_evek_ota_keszultek_ra_a_lengyelek_hogy_nem_hosszabbitjak_meg_az_orosz_gazszerzodest
Emmersson71
@Horizont: Teljesen jó a cím!

"A hangszórókból üvöltöttek a mulatós slágerek, köztük a miniszterelnökkel szelfiző Kis Grófo számai"

Amikor azt mondjuk, hogy "Kis Gofó üvöltött, azt nem úgy értjük, hogy ott személyesen az előadó, hanem a nótái!

karpathir.com/2022/06/05/orban-oroszbaratsaga-ellen-tuntettek-varsoban/
Yoda69
Nagy fricska ez a tahónak a "baráti" Lengyelorszagtol.
kissé felnőttem
@drrotf: hát politikusban én még csak 1 -2 értelmes emberrel találkoztam, ész nélküliekkel meg tömegével sajnos amig a nép engedi addig uralkodnak, lást hányszor ment el a falig és engedték pedig nem okos volt sem bátor, csak vak mint a cigány lova.
rokker33
ELMEBETEGEK!!!ZÁRJÁK BE EZEKET AZ ELÉGETNI VALÓ BARMOKAT ÖRÖKRE!
ómió
De, azért, ugye, nem kaptuk el az efftársi ruszofóbia vírusát?
drrotf
@kissé felnőttem:A bajt én nem csak abban látom, hogy hiba művelt és latint is tanul egy-egy politikus, nem képes alkalmazni a tanultakat!Csak bemagolja a történeteket, de a mai viszonyokra, az önálló gondolkodás hiánya miatt azokat képtelen alkalmazni!Ennél nagyobb problémánk látom azt, hogy a magyarok sokasága , százezrei hiába tanultak, a tudását nem hasznosítja megfelelőn,, mert a helyzetekhez alkalmazkodik inkább mint ,hogy elővegye az oskolában tanultakat és ezek az elvek irányítsák életét.A latin nyelv 1844-ig az országunkban az oktatás nyelve volt, tehát a tanult ember ismerte a latin mondásokat,és a latin gondolkodás módot,és életének nagy részét ezeknek megfelelően élte.1844 után a magyar lett az oktatás nyelve, de aki tanult ember akart lenni az megtanulta ezek után is a latint .Sok százezren , akik nem voltak és lettek politikusok is ismerték a mondát hogy a történelem az élet tanítómestere!, és ezekből a mondásokból ítélték meg az eseményeket.Az a gondom, hogy ezek az emberek nem igazán ismerték meg a régi rómaiak gondolkodását, pedig most is azt hangoztatják a vezetőink, hogy a mi kultúránk a régi görög-római, zsidó és keresztény kultúrán alapszik.Ha ezeken a kultúrákon alapulna a mi kultúránk, akkor soha nem álltak volna ki emberek egy olyan agresszor mellett, aki a mi történelmünkben is mindig az elnyomó, a zsarnok szerepét töltötte be, és olyan eszméket szabadított a világra és ránk is amelynek most is inni vagyunk kénytelenek a levét!E tekintetben legalább is példát vehetnénk a lengyelekről, akik szintén részesültek a nagy orosz szeretetből !Nekik a történelem tényleg az élet tanítómestere volt!
Csizmás Kond
@Horizont: Csakhogy tudd a propeller az ami mi vagyunk...téged is beleértve...és ezért süllyedt idáig...mert mi adjuk a minőséget...veled együtt.
Csizmás Kond
@Horizont: Az hogy az általuk közölt dolgok milyen minőségűek azt az is meghatározza hogy mi mire kattanunk. A közölt hírek, cikkek kb egynegyede csak olvasott, a többi, ahol esetleg fellelhető lenne némi civilizáció senki meg sem nyissa, és amire a nagyközönség ráhajt az az olyan hírek ahol azt és egymást csak mocskolni vagyunk hajlandóak.
Nem akarok senki oldalára állni de ez is olyan mint a kínaibolt, mindenki utálja, mindenki csúfolja de mégis mindenki azt veszi.
Az igényességet legelőször magunkon kéne számon kérni, és ha leszünk annyira faszagyerekek, hogy egymással civilizáltan tudjunk tárgyalni akkor biztos a nekünk szánt árú is változni fog...de amíg csak a szarakodás folyik bármi is legyen a téma addig milyen jogon kérünk számon valakit is bármiért ?
Csizmás Kond
@Horizont: " A Propeller minőségi volt réges régen. És mi lett belőle? Színvonal alatti."
...én csak erre a szösszenetedre reagáltam...na de tényleg mindegy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.