Ép ésszel felfoghatatlan, miképp történhetett meg, hogy nyolc órára az óvodabuszban felejtettek egy 4 éves kislányt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tomajmonostorán.

A 50 fokra felhevült buszban hagyott kislány életéért küzdenek az orvosok Debrenben

Fotó: pixabay.com

A borzalmas emberi felelőtlenség miatt a kis Inez most az életéért küzd, a szülei pedig remegve imádkoznak érte, hogy egyetlen gyermekük megnyerje élete legnagyobb csatáját – írja a Blikk.

Inezt mentőhelikopter szállította kórházba, cikkünk elkészültekor is az intenzív osztályon küzdöttek az életéért.

A Blikk úgy tudja, a mentők legalább egy órát küzdöttek azért, hogy a kiszáradt, magatehetetlen kislány állapotát stabilizálják. Az Országos Mentőszolgálat a történtekről azt írta:

„A mentők helyszíni ellátás után egy négyéves kislányt szállítottak életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel kórházba.”

Inez jelenleg a debreceni kórházban, a gyermek intenzíven fekszik.

– A bezárt ajtó és elsötétített ablakok mögött esélye sem volt arra, hogy bárki meghallja a segélykiáltását. Inez bizonyára megijedt, hogy eltűntek körülötte a társai és az ajtó is zárva van. Aznap ráadásul pokoli meleg volt, talán 50 fokos is lehetett a busz, amikor a nap a legerősebben tűzött

– mesélte az ismerős.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Abszolút a buszvezető felelőssége, akinek kötelessége végin menni a busz utastareben miután mindenki leszállt.
Ez kötelező előírás, hiszen valaki elaludhat, vagy éppen rosszul lehet az utastérben, es igy magara maradna, mint történt ezzel a kislánnyal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.