A vírusgenomikai vizsgálatok arra utalnak, hogy már hónapok óta észrevétlenül bujkálhat, terjedhet a majomhimlő Afrikán kívül. A helyzet most egészen más, mint májusban volt: kuszább és bonyolultabb, a szakemberek előtt sokkal nagyobb kihívás áll, mint elsőre látszott.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Nem baj, ha nem érted, nem is neked szántam. A náthának nevezett covid is rád cáfolt szépen, jó példa erre pont a nejem, aki az omikron óta sokszor érez olyan dohány füst szerű szagot, pedig a közelben nincs cigi, és ez csak egy maradandó tünet a sok közül. Érdekes, sima náthánál ilyen sosem volt, hát nem fura? Ismerősöm még mindig nem talál ki azóta abból a városból, ahová évek óta hetente jár, csak GPS - szel, egy nem éppen gyenge cimborámnak meg nem tudják a fertőzés óta az istennek sem beállítani normálisan a pulzusát meg a vérnyomását. Mindegy, már írtam, ne foglalkozz a témával, ez nem a te asztalod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@division: A hozzátartozómat és engem sokan megmosolyognak mert maszkot hordunk stb.,
Errefelé valamivel nagyobb gond van az egészségügyi ellátással mint az ország nagyobb részén:
„A járvány alatt a mi megyénkben 52% fölött a halálozási arány az intenzív osztályokon. Nyíregyházán 55%, Kisvárdán 64%! Az országos átlag 29%!
A kérdést én úgy tenném fel, mit csináltak másként azokon a helyeken, ahol 20-30% körüliek ezek a számok.”
www.facebook.com/babosigyuri.momentum
( Nem vagyok momentumos de őt nagyra becsülöm a munkájáért.)
division
@emerencia: Egyszer eljut sajnos oda a világ, hogy azok is belátják a covid létezését, akik ma még tagadják, csak akkor már késő lesz.
Uriel
ÖLD MEG MIND, ISTEN MAJD SZÉTVÁLOGATJA!
division
@Uriel: Befejezhetnéd végre azt az ámokfutást, amit itt művelsz ki tudja mióta és ki tudja hány néven.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: magadnál vagy?...rácsodálkozol a világra?...a majomhimlő évtizedek óta velünk van, semmi nem változott,csak a kipások, meg a mocsok politikusok rájöttek hogy a félelemkeltéssel kontrollálni lehet az ostoba tömeget kockázat nélkül...szerinted mekkora tüntetések lettek volna ,ha a világon kovid-kamu nélkül vezetik be az emberi jogokat sértő korlátozásokat?..mind a covid,mind a majomhimlő velünk volt akkor is, amikor még közösen szídtuk a migránshordát...nos ,ezek megfékezésére is jól jött a " járvány "...így a jogvédőknek kuss volt...azért érdekes hogy a koszban,mocsokban,a migrik között nem volt járvány..csak ott tört ki, ahol profitot lehetett csinálni belőle!
division
@Peller Anikó: Nem éri meg vele vírus fronton vitatkozni, szerintem erre már mindannyian rájöhettünk. Szüksége van egy nagy csapásra ahhoz, hogy megértse miről is van szó, mert addig csak a magáét fogja fújni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.