A volt jegybankelnök így látja a helyzetet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
roppant egyszerű, Magyarország vétójogát megvonni amíg ez a patkány van...ha hőbörög, leállítani az összes üzletet, hogy saját oligarchái belezzék ki...bár ilyet ez a puhapöcs unió sosem fog meglépni!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
S. András soha nem látta jól a dolgokat...!
Pálinkás Pál
roppant egyszerű, Magyarország vétójogát megvonni amíg ez a patkány van...ha hőbörög, leállítani az összes üzletet, hogy saját oligarchái belezzék ki...bár ilyet ez a puhapöcs unió sosem fog meglépni!...
Béla333
"Simor András nem zárja ki, hogy Magyarország távozik az EU-ból"
Taps és ováció! A hülyemagyar maffiahívő pont ezért szavazott ezekre...!!!
Nessy
Az nem lehet! Orbán egyből kiesne Putyin kegyeiből! Pedig ha "kell",azt is meg vétózza,hogy a Föld gömbölyű, és Nap körüli pályán kering!
Macskaszem
@Nessy: Pontosan. Orbán Putyler trójai falova az unióban. Ha kilép, már nem lesz érdekes Putyin számára, el fogja taposni, mint a csikket. Tán még azt is megtudjuk, hogy mivel zsarolja.
kulabombaafityiszre
@verőce21: ma, 17:18
Az nem is jó dolog hogy így látja,csak meg van az esélye,mert ezt a bandát csak a pénz érdekelte eddig is.
verőce21
Ma kedden, Orbán Viktor ismét megbukott...:)
kissé felnőttem
na akkortól lesz itt betyár kurva világ olyan kb mint 1740-1780-ig kiürül az ország aki él és mozog az ide kirándulni sem vágyodik vissza .mert már élhetetlen, csak a milliomos slepp sírná vissza, a nép már nem kulizni bárhol lehet főleg ha meg is él belőle orbán meg hadakozzon a démonjaival meg a 133 bátorral.
Németh István
@kulabombaafityiszre: gondolom az eu. moslék vezetésére gondolsz! Igazad van!!!@verőce21: Te most vagy hülye vagy, vagy fejen-állsz mert a Viktor pont felemelkedőben van!
Bizalmas helyről tudom, hogy az ursula napjai - jól olvasod a NAPJAI - meg vannak számolva! Ki fog derülni, hogy néhányan, tudni vélve azt suttogják,12 darab drágakővel lett megajándékozva, a zelenszkíj részéről! (ez tesók között is amolyan 100 milliárd Ft. - hogy fogalmad legyen) Aztán a korrupt banda minden tagja kicsit súlyozottan igaz de néhány kövecskét kapott,hogy legyen a zsebükbe nehezék nehogy elvigye őket a huzat! Itt jön be, Orbán Viktor a képbe mint a nemzet polihisztora, mint István Királyunk után a Viktor Királyunk, hogy az eu. normális tömege - képzeld a nyugat is alapvetően - a mindenható vezetőjévé kívánja avatni! @Macskaszem: @Nessy: ti nagyon hülyék! Putyinnál ekkor kezdődne Orbán Viktorunkkal a kifejezetten erős és csaknem testvéri kapcsolat kialakulása! Sokféle szempontból, fel nem tudjátok fogni!!! de elmondom, hogy Európa nem Európa az orosz földteke nélkül! > anyagi, nyersanyag, hadi, stb. BÁZIS! ha ezt fel tudnátok fogni akkor meg is értenétek! nagyon kislátószögű seggfejek vagytok!
Clavigo
@Németh István: Neked "elmentek otthonról," öreg.
Clavigo
@Maccska: Én meg azt nem zárom ki,,,hogy kicsit szűkítik a felállást...Az olyan trágyadombot,,mint Orbánisztán,,,,kib@sszák,,mint macskát szarni ..
Németh István
@Clavigo: @Maccska: Az tény, hogy az infláció bekövetkezése az usa-soros-biden pénzhajhászás csírájából kelt ki! A pénzvilág kilóra termelte ki a korrupciós folyamatok alanyait, mint az Eu-vezetése, és természetesen az ukrán vezetés a környező szarjankó népekkel! A megkevert szar leve az infláció felgyorsulását eredményezte a vezetőknek jó, mert hatalmas vagyonokat szakítanak le egymás pofájának befogása érdekében is! Ezt a nemzetek polgárai szenvedik meg! Az eu nemzetek vélelmezem a németek lesznek azok akik bedobják a kulcsot a mostani eu vezetésnek, hogy takarodjon! Ez hamar bekövetkezhet még a télnek sem kell nagyon eljönnie! Ebben a pillanatban az eu szét esik nem kell ehhez tíz év! Itt két alternatíva van, ha egységben gondolkozik az eu. - ez lenne a hasznos - hiszen egy tisztességesen koordinált gazdaság, gazdálkodásában irányított közösség, képes versenyben maradi és esetleg értékes téglája lenni a világi gazdasági történéseknek. A másik a valóságos kiválás a teljes szuverenitás jegyében önálló szerződések kötése a piacgazdaság terén! De azt látni, tudni kell, hogy a piac orientációja mindenképpen az anyagilag stabil, nyersanyagban gazdag irányban mozdul el! A mai eu. sajnos bármennyire igyekeznek a zsidó érdekeltségek versenyben tartani akkorát fog huppanni, hogy önmagát is lenullázza! Ezt nem véletlenül mondom > az infláció növekedése előidézi a nemzetek életben maradási ösztönét és nagyon az eu. közösségen kívüli kapcsolatok erősítésével fogják a belsőgondjaikat megoldhatónak látni! - amelyet az országok a nyakukba kaptak - Itt dől meg az oszd meg és uralkodj tézis amikor a hatalomvágy nem képes tovább teljesülni! beáll a bukta >> egy nagyon hülye vezetés miatt!
Az Orbán Viktort nem "ki@sszák" hanem a vezetőjükké fogják felkérni! ÉS tudjátok miért, mert a nemzet polgárainak érdekében való gondolkozásnak híre és ereje van! - az ocsmány aljas ellenségeskedésetek ellenére is - ez így van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.