Ki volna alkalmasabb arra, hogy idézetet lopjon tőle?

Orbán Viktor saját magától idézett az angolok elleni győzelem alkalmábólOrbán Viktor/Facebook

Mint ismert, a magyar válogatott tegnap 4-0-ára megverte az angol válogatottat, ezzel pedig példátlan Facebook-poszt-cunamit indítottak el. Nemcsak a „közemberek” és a hírességek, hanem a politikusok is sorra tették ki a maguk gratulációját.

Így tett a focirajongó miniszterelnökünk, Orbán Viktor is, aki stílszerűen saját magától idézett. A gratuláló posztban azt írja: „Most kell szerénynek lenni” – ezzel utalva 2018-as győzelmi beszédére.

A miniszterelnök egyébként a meccset élőben izgulhatta végig, sőt, még az öltözőbe is bement a játékosokhoz, miután vége lett a meccsnek.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Vettem az "üdvözletedet" a lipótmezei tébolydából! A "helyén" is kezelem! És ekkora csodálkozást váltott ki efftársiasságodból, hogy a bolsi tetübandátok által lerohasztott épületegyüttest a kormány nem egy új építésének a duplájáért renováltatott, hanem inkább átadta azt másoknak!? Nahát!!! És még a "közvagyon jellegét" is elveszítette!? Na, ne má'! Pedig mennyivel "értékesebb" lehetne, ugye, egy romhalmaz, mint "efftársi közvagyon"!!! Se a bolsi plafon, se a Lenin szobor nem szakadt még rá a mocsokbolsi fajtátokra!?
kereső
"a tegnap este futballgyőzelme jobban fájt a kommunistáknak, mint április 3,

vagyis a Fidesz újabb kétharmados győzelme a 2022-es parlamenti választáson. Kubatov Gábor ugyan nem fejtette ki, mire gondolt pontosan, azonban a miniszterelnök házi sportújságírója Szöllősi György azt fűzte hozzá, hogy „nagy is a csönd.”

Én őszintén szólva bevettem foci ügyben a lex@rom tablettát- csak annyiban érdekel, hogy a NER hülyék nem látják,hogy orbanisztán kormánya ezerrel támogat magánklubokat az befizett adókból, vagyonossá téve a klubok tulajdonoasait, a menedzsmentet és az egyébként "profiként" aposztrofált játékosokat. És ezek között a "kedvezményezettek" között ott van kubatov is- aki igy simán nem más más mint egy tolvaj tettestársa, a többi "kedvezményezettel" együtt.
ómió
@Eladott Ország: Mi történt, bolsiék fajkreténje!? Kiürült az Athina Híradó "archívuma", hogy további "érvek" helyett már csak a lumpenproli aljasságodat találtad benne!? Esetleg "gyártottatok" már újabb "ügynökkartonokat", amiért az "ügynöktörvény" hiánya megint ekkora "efftársi hiátus" tárgya lett!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.