Gyöngyösi Márton, a Jobbik európai parlamenti képviselője megerősítette indulási szándékát a Jobbik elnöki pozíciójáért, ezzel összesen három jelölt indulna a posztért.

Gyöngyösi Márton is indul a Jobbik elnöki posztjáért

Jakab Péter frakcióvezető, a Jobbik újonnan megválasztott elnöke (b) beszél a párt budapesti tisztújító kongresszusát követő sajtótájékoztatón a Dürer Rendezvényházban 2020. január 25-én. Jobbra Gyöngyösi Márton elnökhelyettes. MTI/Soós Lajos

A Jobbik európai parlamenti képviselőjének, Gyöngyösi Mártonnak is szándékában áll megszerezni a Jobbik üresen álló elnöki pozícióját – erősítette meg a Jobbik politikusa a Spirit FM Aktuál című műsorában.

A tisztújító kongresszust július 2-án rendezik meg, amelyen, Gyöngyösi Márton úgy döntött, hogy megméreti magát – írta meg az atv.hu.

A másik két jelölt Ander Balázs és Földi István lehet, bár ők még hivatalosan nem jelentették be ezt. 

Forrás: Index.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Pegero: Nem eszik mindenki csülkös pacalt két pofára, miközben már rég "vágósúlyban" van. A "kolostor menü" sem a plebsz számára készül!
Nessy
@Pegero: Kedves egészségedre! Remélem még nem vagy mázsán felül?? :-))
Nessy
@Pegero: Amikor még élt életempárja, és betértünk a régi 7-s út mellett a Pokol Pincébe, én is vagy sima pacalt, vagy vörösboros szarvas pörköltet ettem! :-))
NKF
Jakabka már elintézte a Jobbikot. Mindegy ki lesz az új pártelnök.
ómió
Ilyen sok a "villanyoltó-aspiráns"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.