Múlt héten a Magyar Nemzet azt írta, hogy az érintett utasok 60 százaléka visszaváltotta jegyét az utólag kivetett különadó miatt, a Ryanair pontosítása szerint ez az arány 3 százalék. Magyarországi weboldalukon az erről szóló közleményt szemmagasságban helyezték el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Hogy lehet a 3 százalékot 60 százalékra hazudni?

Ja tudom, könnyen.
Macskaszem
Minden légitársaság megfizetteti, csak nem mindenki meri a pofájukba mondani. Csendben megemelik a jegyárat, oszt jónapot.
Macskaszem
Látom, a fideszbirkák még mindig elhiszik, hogy az extra adókat nem a "magyar családoknak" kell megfizetni. Hülyébbek vagytok, mint a sokévi átlag.
Eladott Ország
Furcsa, hogy a kaszinókat nem sújtja a különadó, pedig ha valahol, hát ott van extra profit . A 800 milliárd forintos elvonást végső soron az emberek fizetik meg, hiszen az érintett cégek beépítik áraikba az elvont tételeket. Miért lenne furcsa? A NAV-hoz sincsenek bekötve, pénztárgépre sem költöttek. Pénztárgépük sincs, hogy adóznának? “klasszikus fidesz”! Bezzeg a macskatáp az adóköteles! Na meg a hazai szálloda-és építőipar, óh jaj, hát az Lőrinc, „Kötélbarát” , meg a sajátláb érdekeltsége. Ők jellemzően veszteséges ágazatokba másznak, ami csak állami támogatással maradhat sajátlábon, fel sem merül az extraprofit. A könyvelés dolga hogy minuszos legyen, a vezetői béreket nem maximalizálják, év végén pedig jönnek a bizottság nélküli pályázatok. Van az elnyomó osztály, meg vannak az elnyomottak 35 éves kaszinókoncessziót kapott Garancsi István és Szalay-Bobrovniczky Kristóf. Garancsi István körére szabták az online sportfogadás illiberalizálását. Orbán Habony ! Ővék a piac! Casinó királyok ! Nagy Márton: "Az embereknél nagyon sok pénz maradt a járványidőszakban". Ezért aztán el kell tőlük venni, de mégse lehet azt mondani, hogy az emberek vagyonára fáj a fogunk. Mondjuk inkább azt, hogy a cégek extraprofitját adóztatjuk meg. Aztán ha az emberek meglepődnek, hogy a számlájukon hirtelen kevesebb a pénz, akkor már mit tudnak csinálni?! Gondolom a Récsöl cumi bolt is mentesül az extraprofit alól.
www.civilhetes.net/sites/default/files/kepek/orban-rahel-oraja_0.jpg
Eladott Ország
Az extraprofit elköltéséért felelős államtitkárok serege letette az esküt és még jönnek a helyettes államtitkárok, a miniszterelnöki- miniszteri biztosok, megbízottak. A parlament létszámát lecsökkentették , de a cullang a duplájára nőtt! Sokkal többe kerülnek NEKÜNK! A herék akik semmi hasznot nem termelnek és kitartásuk drága lassan többen lesznek mint az aktív termelők/dolgozók. Sok semmirekellő, csak az a gond, mi fizetjük milliós "fizetésüket! Puritánék!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/281574911_2096247437246646_2531301371994416591_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=19E1TPKnsxMAX-mGhmZ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9dk35ipPlui4Tcq2HRbBXp1c4wfsOj5Mv6EFTJ0GNTRQ&oe=62B549D0
nemkati
@Eladott Ország: Azért nem a kaszinókat adóztatják meg az extraprofitadóval, mert tudják, hogy a kaszinók is áthárítanák az adót az emberekre, márpedig a kormány azt nem engedheti meg, hogy ezt a családok fizessék meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.