A horvát parlamenti képviselő, Zvonimir Troskot szerint Magyarország úgy keres pénzt az olajexporttal, hogy Orbán Viktor átverte Andrej Plenkovic, horvát miniszterelnököt – írja a Blikk.

Orbán Viktor átverte a horvát miniszterelnököt? Egy horvát parlamenti képviselő nagyon kiakadt a magyar kormányfőre Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a fővárosi és a megyei kormánymegbízottak kinevezési okiratának ünnepélyes átadásán a Karmelita kolostorban 2022. június 20-án. Az okiratok átvétele után a kormánymegbízottak letették hivatali esküjüket. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Troskot véleménye egy horvát televíziós műsorban hangzott el, ahol az inflációról és az ellene való védekezés lehetőségeiről kérdezték a politikust és egy másik parlamenti képviselőt, Josip Ticát. A műsorban Orbán Viktorról is szót ejtett.

Sok energiaügyi szakértő szerint Orbán Viktor átverte Andrej Plenkovicot, mert nem világos, mi miért nem vétóztuk meg az orosz olajimportot. Magyarországnak és más országoknak sikerült elérniük, hogy rájuk ne vonatkozzon a rendelkezés

– mondta Troskot, aki hozzátette:

Befagyasztotta az üzemanyagárakat Horvátország

Ezáltal egy olyan helyzetbe kerültünk, hogy jövőre Magyarország önkényesen profitot termelhet azáltal, hogy nyersolajat importál Oroszországból, majd utána a feldolgozott terméket eladja, például Horvátországban.

A horvát parlamenti képviselő szerint ezért „hazugság azt mondani, hogy Oroszországból származó olajat nem használnak fel Horvátországban”.

Forrás: Blikk

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 10:46
Minek örülsz szellemi fogytékos.
Készül a vámtörvény az orosz kőolajra az eu-ban.
Minősített többség kell hozzá.
Bezárják a sunyi előtt a kiskaput.
A nagy rizsacsökkentéses hazugságról meg annyit ,hogy emiatt az állam az adófizetők pénzéből többszáz milliárd forintot juttatott az mvm-nek+az mvm most vett fel 2000 milliárd kölcsönt a rizsacsökkentés miatt,akkora a vesztesége.
Szerinted ki fogja ezt kifizetni?
Ennek aztán örülhetsz hülye gyerek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Maccska: 13.31:. Miaúúú...
""Akárhogy is fáj, Orbán itt a sztár?"". Kell a verem, hogy tudd, mi a domb!
FLETÓ
@kulabombaafityiszre: Eddig miért nem volt vám az orosz olajra?!
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: Ha ezt megteszik akkor egy szar banda (mint böszmeferi trükkök százai), és akkor ki KELL lépni ebből a szarból!
csak úgy....
orbán minden szavára vámot fognak kivetni európában ! :)
Toller Béla
Öreg, rúgjátok ki nyugodtan a magyar olajcéget ! Jobb most, mint később ! És mondtuk már, hogy ne higgyetek orbánnak, az egy gazember, most mit vagytok úgy meglepődve !
ómió
@balos: Mid fáj, bolsiék latrinabúvár szarkupaca!?Szorítja a nyakadat a Böszme ánusz? Netán légszomjad van alant, vagy csak @AkikretÉn: efftársadtól kaptad el az elmebajodat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.