Egy újabb adóteherváltozás -kétszeresére emelés-, amit persze nem a mi kontónkra emel meg a regnáló kormány, hanem... kiére is? Mely cégeknél, vállalkozóknál tervezhet azonnali és átfogó ellenőrzést rittyenteni az ezért felelős Varga miniszterasszony? Amíg ezen törpölnek, nézzük, hogy mennyi lesz az annyi...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Van gyakorlata mai napig regnáLÓ atyafinak, mivel a második kormányzása alatt a Széchenyi terv keretében megadóztatta --- kis túlzással még a csilllagos eget is, sőt még kölcsönt vett fel a kínaiaktól , valami baromságra való hivatkozással. Ötödik bársonyfotel foglalásakor pedig játssza a maszatost.
.
Második Orbán-kormány
hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1sodik_Orb%C3%A1n-korm%C3%A1ny#A_Sz%C3%A9ll_K%C3%A1lm%C3%A1n-terv
.
„”””A második Orbán-kormány (önelnevezése szerint a Nemzeti Együttműködés Kormánya vagy a Nemzeti Összetartozás Kormánya) az 1989. október 23-án kikiáltott Magyar Köztársaság 10., az 1990-es rendszerváltás utáni 9. magyar kormánya. 2010. május 29-én az Országgyűlés 261 igen és 107 nem szavazat mellett elfogadta a Fidesz–KDNP kormányprogramját és miniszterelnökké választotta Orbán Viktort.[1] A második Orbán-kormány a rendszerváltozás óta eltelt időszak legkevesebb miniszterrel dolgozó kabinetje. Politikájukat összefoglalóan a „Nemzeti Együttműködés Rendszere” névvel illetik.””” (…)
Mi lett ebből a jobb sorsra érdemes országból:
..
---- Magyarorszag
www.youtube.com/watch?v=ecmKOejqgYM
.
Kriptaőr lett a karmeste, aki hamisan vezényel!!!
,
!!!
Nessy
Nem ok nélkül az ország vezetését két ciklusban határozzák meg jobb helyeken. Papíron ugyan a nem létező köztársaság elnöke számít annak, de a gyakorlatban ismét egy pártelnök - miniszterelnök az ország ura és parancsolója. És ezt O.V. valóban így éli meg, és így "kormányoz"! Ő már nem él, hanem visszaél a hatalommal!
csak úgy....
hemzsegnek a prostik magyarországon , öket miért nem ?
csak úgy....
@csak úgy...: a málna adó szerintem jobb ötlet mint a vármegyés! ;) + 27% áfa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.