Mutatjuk a számokat!

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán: Ne a magyar emberek fizessék meg a háború árát Az egykori milpengő után jönni fog Orbánék milforintja is, amiből 1 doboznyi gyufát se tudunk venni. A vágtató infláció után, már csak a hadikiadások növelése hiányzott. "Nesze sánta, itt egy púp..."
pbs.twimg.com/media/EqA7oKRXcAMwsLA?format=jpg&name=small
És? És? ... Majd ha az árfolyam bezúg és az euró 600 forint lesz, kezd majd gondolkozni. De ezt akarta a magyar nép. Ilyet vagy hasonlót csak Afrikában lehet találni. Ez történik amikor egy kevesebb mint 10 milliós ország 3 millió lakosa szellemileg elmaradott.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fc.tenor.com%2F62aBdNo77WwAAAAC%2Fes-fidesz.gif&key=KvnMjvEKBVgIIsQf-eJqrA&w=800&h=280
Ez eddig egy 800 milliárdos megszorítás. A szakértők szerint viszont 1500 mrd kiigazítás kell, azaz teljesen vissza kell szedni a választások elött kiosztott 1400 mrd-t! Szóval egy ehhez hasonló csomag még érkezni fog az év hátralévő részében. Mondanám, hogy a k*rvaanyját' minden fideszesnek de ma jó kedvem van a k*rvaanyátokat'!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.