Az Aldi 8-19%-kal emeli dolgozóinak fizetését, annak függvényében, milyen pozíciót töltenek be. 

Így egy új belépő áruházi dolgozók kezdőbére 8 órás munkaviszony mellett havi bruttó 391 600 forintra, a budapesti üzletekben bruttó 407 300 forintra emelkedik. Az ebben a pozícióban elérhető legmagasabb bér bruttó 542 400 forint lesz – közölte a kiskereskedelmi lánc.

Az Aldinál akár havi bruttó egymilliót is lehet keresni a mostani fizetésemelések után

Fotó: 123RF.com

A biatorbágyi központi raktár logisztikai dolgozóinak kezdőfizetése havi bruttó 433 700 forintra, a 6. évtől bruttó 503 300 forintra nő, míg az itt elérhető legmagasabb fizetés bruttó 522 400 forint – így a cég a város környéki régióban kiemelkedő bért nyújt a logisztika területén dolgozni vágyóknak – olvasható a közleményben.

Az üzletvezetők bére július 1-jétől bruttó 749 500 forinttól indul, míg a 10 éve a hálózatnál dolgozó áruházvezetőké a 11. évtől akár bruttó 1 157 000 forint is lehet. Az irodai dolgozók bére egységesen 8 százalékkal nő.

A rendkívüli, évközi béremelést az utóbbi hónapok jelentős áremelkedéseivel, és a hirtelen megugró inflációval indokolta.

Forrás: Telex.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Milyen szerencse, hogy az Aldi ilyen pénz képes fizetni a dolgozóinak.
Akkor itt az ideje annak is, hogy hasonló nívón élő vásárlókkal is ellássák az üzleteiket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Már megint ez a sumák, alattomosan tálalt cikk. Mennyivel korrektebb lett volna, ha így szól a cím: Az Aldinál akár havi bruttó egymilliót is lehet keresni EGY 10 ÉVE A HÁLÓZATNÁL DOLGOZÓ ÜZLETVEZETŐNEK a mostani fizetésemelések után. Mindjárt nem olvassa el a kutya se a cikket.
balos
@simmering73: Akkor mire vonyítana a sok fideSSes ciki-diler!
Néro2
Mit ne mondjak jobbnak tűnik mint Fitymák kölkeit oktatni matematikára. Vagy bármi másra.
ómió
"Akkó' má' ércsük" ezt a "mélyszegénységet"!
namihami
@ómió: 09.38: Akkor itt a gazdaság és az emberek problémájának egycsapásra tökéletes megoldása? Mint a karikacsapás, olyan ""orbános, matolcsys, rezsibuzis és társai"" villámcsapásos.
Az országban mindenki legyen az Aldi dolgozója. És az /"""Akkó' má' ércsük" ezt a "mélyszegénységet"!""/ kommented máris új értelmet nyert.
A gondot csak azok a települések alkotják, ahol nincs Aldi üzlet. De majd behordják őket vállalatibusszal. És csupa gazdag (de legalábbis ""nemmódos"") fog itt élni.
ómió
@namihami: Az "egycsapásra tökéletes megoldást" keresed?! De, hisz', az nálatok totál más! "Elfelejtetted"?! Böszme efftársadék a fizu- meg a nyugdíjlenyulásra "esküdtek"! Sőt! Summa cum laude végre is hajtották!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.