A Magyarországon bejegyzett Dévai Szent Ferenc Alapítvány kuratóriumi tagja, Révész Máriusz államtitkár szerint a Böjte Csaba erdélyi nevelőotthonaiban történt gyermekbántalmazásos ügyet a „liberális sajtó” ürügyként használja fel a ferences szerzetes lejáratására.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A fél-eszű bicikli ügynők már megint nyomja a fideSSes fikát!Azért ,mert a soraikban megbúvó nemtelenek felbukkantak a bőjte urnál még lehet,hogy így természetes!A cölibátus a legnagyobb kényszerítő hazugság a keresztény állásban!
Nessy
Megtörtén? Megtörtént! Ezen nincs mit magyarázni!
Néro2
Ürügyként...Hát nem használja fel. Nem Fityma féle aljas bayerzsótfikák. Egyébként kaletátok is benne a buliban ?
drrotf
Te kis Máriusz!Annyit nem tud ez a FIDESZED beismerni, hogy minden hol , s ez alól az egyházi intézmények sem kivételek, mert erre korábban is voltak példák ,vannak és voltak megtévedt emberek és bűnözők és jogsértések elkövetésére hajlamos emberek, és ez alól a Böjte Csaba vezette gyermekotthonok sem voltak kivételek .Böjte sokkal okosabb volt mint Te, mert elismerte a felelősségét a felderített ügyben, és nem mentegette magát.Ezt a magatartást nem tudjátok megtanulni, átvenni, mert szerintetek csak a másik oldal hibázik és ha egy-gy ügyben kiderül hogy ki a felelős és az a hírekben megjelenik, azt ti nem tájékoztásnak veszitek, hanem a másik oldal hibás magtartásának!Tanulni kellene Böjte atyától, hogy a felelősséget vállalni kell az elkövetett tettekért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.