Amellett, hogy mélységes együttérzésemet szeretném kifejezni az áldozatok felé, el kell mondanom, hogy vérlázítónak és egyben égbe kiáltó bűnnek tartom, hogy ilyesmi megtörténhetett a Böjte Csaba ferences szerzetes által létrehozott Szent Ferenc Alapítványhoz tartozó gyerekvédelmi intézményekben!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Böjte Csaba sajnos nem az az ember akinek próbál látszani.
Az ő intézeteiben mindennaposak a szexuális és egyéb bántalmazások, amelyekről ő is tud, de leszarja, sőt arra haragszik, aki beszél róla. A feljelentést sem ő tette, csak azt hazudja.
A személyzet utcáról van összefogdosva, semmilyen követelmény nem kell, hogy valaki nevelő legyen. Fizetést sem kapnak, örülnek, hogy tető van a fejük felett, és büntetlenül szadizhatják a gyerekeket. Alkoholista, aberrált csavargókra vannak bízva.
Az adomány játékokat, csokikat csak egy fotó erejéig kapják meg, aztán vissza kell adniuk. Böjte is Orbán strómanja, az adományokból veszi neki az erdélyi kastélyokat, földeket. Világszerte, gyüjtöget, állandóan úton van, mindenki sajnálja az árvákat, és adakoznak rendesen, csak sajnos nekik jut belőle a legkevesebb.
Maga Böjte is bántalmazó kapcsolatot folytatott egy nevelőnővel, de az megelégelte.
Szóval ő is olyan álkereszténypedofilvakkomondorostolvajgeczi, mint O1G a gazdája.

nepszava.us/az-amerikai-nepszava-leleplezo-riportja-bojte-arvahazaiban-dickensi-allapotok-uralkodtak-az-elitelt-pedofil-a-jeghegy-csucsa/
amortizáltok
Ha már ott is akkor a többiről min lehet feltételezni az agyukra megy a nőtlenség, ja kihaltak házvezetőnők bár már nem kell elvenni az ágydeszkát meg a gyereket sem a szomszéd faluban neveltetik ugye .Dekameron

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.