A Fidesz ötös számú párttagkönyvének büszke tulajdonosával, a vállalhatatlan megnyilvánulásai ellenére is 2016-ban lovagkereszttel kitüntetett Bayer Zsolttal kávézott szombat reggel Németh Szilárd.

Németh Szilárd együtt kávézgatott a rasszista, neonáci pólót viselő Bayer Zsolttal – fotó

Legalább is ez derül ki a Fidesz alelnökének nemrég közzétett Facebook-posztjából.

A divatos öltözék, úgy néz ki nem maradhatott el, ugyanis Németh Szilárd az egy Szekler Army (Székely Sereg) feliratú pólót viselt, de Bayer Zsolt pólóján virító felirat, a White Lives Matter az igazán lényeges, hiszen ez amerikai fehér neonácik által kedvelt szlogen, amely a fekete polgárjogi mozgalomra, a Black Lives Matterre válaszul született meg 2015-ben.

Olyan szervezetek mint az Aryan Renaissance Society (Árja Ellenállás) és a Ku Klux Klan is előszeretettel használja, valamint ezzel jelölik a neonáci és fehér felsőbbrendűséget hirdető szervezetek laza kötődésű szövetségét is.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
orban ugyanilyen neonaci geci, mint ahogy az egesz fideSS a fasizmus eszmeire epitkezik.
Nagyon szomoru hogy ehhez 3 millió agyatlan barom asszisztal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: figyelj ide buta kullancs! - nem tudnál egy kis idöre megválni tölem? egyre unalmasabb és szánalmasabb leszel ! -kipofáztál mindent magadról és most én legyek a bünbakod? :) te egy egér farkán fölkapaszkodott buta fideszproli!
ha lesz valami okos és érdekes ötleted,akkor ismét jelentkezhetsz!
verőce21
@csak úgy...: A te butaságodra mindig számíthatok...! Ezért kapsz mindig egy koporsószöget! többen belehaltak már ezen a blogon a kommentelésbe...
Tudod-e hogy Isten nem bottal ver?
De előbb-utóbb csak észre veszed...! :)
csak úgy....
@verőce21: "Tudod-e hogy Isten nem bottal ver?" : ) -tudom hát,az utóbbi idökben orbánnal és a hozzád hasonló szellemi károsultjaival!
verőce21
@csak úgy...: Tök mindegy, hogy mit írok ide...! miután belémkötsz, úgyis azt akarod, hogy tiéd legyen az utolsó szó... a butaságodra mindig lehet számítani: Koporsószög...!
csak úgy....
@verőce21: még azt is a nyakamba varrnád,hogy én kötök beléd mikor rendszeresen elöfordul,hogy te éjszaka vagy hajnalban gondolsz rám egy nagyot és írogatsz,molesztálsz a marhaságaiddal !? :)
farkasom,te egy ritka buta pojáca...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.