Érvelés a fideszből: most rosszul megy a gazdaság. És most, hogy ilyen rosszul megy a magyar gazdaság akkor nem megy jól. Magyarország hátra megy most így a választások után, nem előre. Magyarország rosszul teljesít mert nem jön az Eus támogatás. Ha nem jön az Eus támogatás akkor magyarország szarul teljesít. Akkor is szarul teljesít amikor jön az Eus támogatás csak akkor nem tűnik fel. De most rosz a gazdasági környezet, rosz atom.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Magyarország rosszul teljesít mert nem jön az Eus támogatás. 407.
balos
@sgl: A magán orvosi 25000 ft os vizit díj sem smafu!Gondolom,abból lehet fenntartani a tömeggyilkosságot a nemzethy oldal részéről!
balos
@sgl: A hitleráj is jól müködött,mert "senki" nem látott a patyomkin-falak" mögé!Örültek,hogy hábórúú lesz és Birodalom lesz a német "puszta""!Itthon sem látnak a kulisszák mőgé a seggtúró polgári cöfös ökrök!Jó hülyének lenni!Nekik kifizetődik?
Havanagi
Egészen vérlázító,amit a pedagógusokkal csinálnak és amit ez a korcs Maruzsa kijelent.Ötmilliós fizetéseket állapítanak meg saját maguknak,30%-os béremelést a képviselőknek,de a tanárok kussoljanak.Nem kell itt polgári engedetlenség,azzal sem mennek semmire:teljesen nyilvánvaló,csak nem mondják ki: SÖTÉT TÁRSADALOMRA VAN SZÜKSÉG,NEM TANÁROKRA!!!
Emmersson71
@sgl: 7:56 - Ez az elved egészen addig működik, amíg le nem betegedsz, baleset ér, nincsen hirtelen egy nagyobb kiadás...
Tartalékot KELL képeznie minden értelmes embernek! Máról holnapra csak biztos megélhetéssel és egészségesen lehet élni, de sosem tudhatod, mikor üt be a baj.
Nessy
Na, ezt most magyarázza meg valamelyik álomtitkár hitelesen! " Magyarországon nő a GDP, soha ennyien nem dolgoztak, béremelés, család támogatás stb"
Most meg Maruzsa álomtitkár szerint rossz a gazdasági helyzet, ha most mondanak fel a pedagógusok, nem fognak tudni elhelyezkedni!
Nem cinikus és hazudós egy kicsit pártunk és kormányunk???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.