A hatósági áras csirkefarhát, benzin, áram és gáz után jöhet a hatósági áras euró is? – kezdte bejegyzését Márki-Zay Péter közösségi oldalán.

Márki-Zay Péter nagyon kiakadt: "A Fidesz ismét átvágta a magyar választókat"Fotó: Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatót tart, miután leadta szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2022. április 3-án. MTI/Rosta Tibor

Márki-Zay szerint a miniszterelnök "sajnos ismét nem hallgatott még saját jegybankelnökére sem, rohamléptekben veszi vissza a választás előtti osztogatásként megadott egyhavi nyugdíjat, adókedvezményt, fegyverpénzt a rekord magas infláció és forintgyengítés segítségével".

A magyar választókat ismét átvágta a Fidesz áprilisban, most ugyanis nem Mészáros, Tiborcz vagy Orbán, hanem ők fogják megfizetni a már egyszer a szovjet rendszerben csődöt mondott gazdaságpolitika következményeit.

Bejegyzésében felidézte az ellenzék áprilisi programját, melyben "az infláció megfékezése, az euro bevezetése, az európai ügyészséghez csatlakozás és az uniós támogatások megszerzése szerepelt."

A Fidesz ezzel szemben a forint leértékelésével, kórházi osztályok bezárásával, háborús veszélyhelyzettel és a fiatalok katonai szolgálatra győzködésével foglalkozott...

- írja.

Mekkora szegénység kell ahhoz, hogy rájöjjenek a választók, hogy a Fidesz nemcsak lop, de hazudik is?

- tette fel a kérdést.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kormanyos63
Ezt tudtuk a bukott "messiás" nélkűl is!
A fideszmaffia, és orbánpatkány már több mint 12-éve bassza át, és veri át folyamatosan a magyar családokat, melósokat, és nyugdíjasokat!
Gyakorlatilag ennyi idő alatt teljesen tönkretették, és kifosztották az országot, leépítették a jogállamot, és a demokráciát, a csuti pszichopata lótolvaj pedig teljhatalmú diktátorként vezeti Magyarországot a szakadék felé!
Elszálló Euró, és dollár, óriási államháztartási hiány, elszabaduló államadósság,brutálisan magas infláció, és lassan megfizethetetlen élelmiszerárak kisérik az orbán rezsim hibás, és elbaszott gazdasággpolitikáját!
A fidesz lop, csal, hazudik reggel, délben, és este, nekik sosem Magyarország volt az első, hanem a hatalmuk megtartása(bármi áron) és a mérhetetlen sikkasztás, hogy tovább növeljék a lopott vagyonukat!
Én tiszta szívből megvetem ezt a mocskos, aljas, hitvány, korrupt, velejéig romlott bűnbandát, mindannyian a pöcegödör legaljára valók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Látod ? Vazze, ez megy errefelé ...No, és akkor most ?
ómió
Az euró áráról Gyuri gazdi efftársadnál érdeklődhetsz, Maki efftárs!
Gazella
@Peller Anikó: régi fideszes ez az undor takony!
Fenyöfa58
@KisTehen: A be sárgult fideSS-es, agyhalott ZOMBIKAT ,hogy ér adják ??? te nagy MARHA ???
Fenyöfa58
@ómió: A ti gazdátok volt ,!! te bőszme !!! amnéziás vagy te agyhalott zombi???
ómió
@Fenyöfa58: Bolsiék idiótája, onnét az elmeosztály munkásőr tagozatáról! Talán, ha Vajda Zoltán szoci efftársadnál érdeklődnél az ügyben! Ő ezt kifejtette és talán már gratulált is Gyuri gazdi efftársatoknak az "árfolyamgazdálkodásához"! Szóval, bolsiék gyagyása, neked se kéne "lemaradnod" és még ezt a lumpenhazudozásodat is megspórolhatnád!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.