Ahogy arról korábban beszámoltunk, az EU támogatások száz százalékos felfüggesztését javasolja három külföldi jogászprofesszor egy német EP-képviselő által megrendelt tanulmányban. 

Varga Judit nagyon kiakadt: "Felháborító és elfogadhatatlan!"Fotó: Varga Judit igazságügyi miniszter a kormány fogyasztóvédelmi politikájáról tartott sajtótájékoztatón a minisztérium könyvtártermében 2022. június 14-én. MTI/Soós Lajos

Magyarellenes manőver az Európai Parlamentben

- kezdte bejegyzését Varga Judit.

Egy német zöldpárti EP-képviselő szervezésében a mai nap folyamán sajtótájékoztatón mutatták be azt a tanulmányt, amely a Magyarországot megillető EU-források 100 százalékának befagyasztását szorgalmazza a jogállamisági kondicionalitásra hivatkozva…

Kiemelte:

Tudjuk, hogy van egy olyan csoport az Európai Parlamentben, melynek programja kizárólag annyiból áll, hogy Magyarországot és a magyar embereket támadják, de mostani húzásukkal még ők is átlépték azt a bizonyos határt.

Mint írja, "a jogállamisági kondicionalitási eljárás kapcsán jelenleg szakmai párbeszéd folyik Magyarország és a Bizottság között".

Mi készen állunk a tárgyalásra és a megegyezésre.

Varga Judit szerint a "hungarofób szólamokon játszó EP-képviselőknek sajnos nem kenyere a szakmai párbeszéd"

ezért is jelentetnek meg egy ilyen tanulmányt, amely nemcsak mélységesen sértő, de az Európai Unió legalapvetőbb értékeit is teljességgel semmibe veszi.

Hozzátette:

A magyar baloldalt is elkötelezetten támogató EP-képviselők akciója felháborító és elfogadhatatlan!

Forrás: Facebook

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Eszméletlen energiájukat emészti fel a történesekre adott hazudozás kitalálása.
Ennyi energiával kormányozni is lehetne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@Horizont: ma:10:43 Bokros könyörtelenül tönkretette egy csomó ember fogát, belőle nem kérek. A többiek ok., különösen Róna Péter mert ő legalább tudja, hogy mit kell tenni. Remek tanár lehet mert tegnap este olyan jól elmagyarázta, hogy egy átlag ember számára is csont nélkül érthető. www.atv.hu/videok/20220706/a-vilag-leggyengebb-valutaja-lett-a-forint
bence
Az a helyzet Juditka , hogy mindenkinek tele lett a töke veletek ! Mit gondoltál meddig fogják tétlenül nézni az örökös betartásotokat , gátlástalan lopásaitokat ?! Tele lett a pohár ! Javasolom , hogy most váltsatok sorrendet , egymás szemét lopjátok ki szimpátia alapon !
kereső
@emerencia: Bokros tönkre tette sok ember fogát, és közben megmentett egy országot a csődtől- amit az első szabadon választott kormánynak/ Antall, Boross/ köszönhettünk.
amortizáltok
jucuska és ez mennyire fáj pld nektek? akkor majd ha a népetek kéri számon akkor hová bujtok vagy kihez segítségért ??? 12 éve ez megy akkor ?? majd ha mi kérdezzük akkor , pedig eljön az idő csak várd ki
Toller Béla
Hát, dzsudit, magaitt az elfogadhatatlan, a felháborító ! Ha nem látja, hogy mennyire igaza van annak a három embernek, akkor mit keres maga egy minsiszter székében, ráadásul, az igazságügy miniszterében !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.