Továbbra is rezzenéstelenek a magyar álláspontok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A háború sokkal korábban kezdődött Európában mint azt gondolnánk.
Az oroszok egy percre sem vonultak ki Magyarországról Itt maradtak Antalléknál is, csak a háttérben üzleteltek a gázzal, és az olajjal. Jól kikupálták magukat a szürke és a fekete gazdaságban. Nagyjából tíz évig nem volt a köznépnek rálátása a működésükre, majd jött a fidesz első bukása.
A vesztesek a köztársaság szétverésére szövetkeztek, bárkivel aki hatalomra juttatja őket. A rút elvtelen belpolitikai küzdelmek adták az alapot az orvtámadásra, és juttattak bennünket az oroszok első bábállamává.
Petya te vagy az a polyáca aki rezzenéstelen arccal hazudik, mi az álláspontod. A mi fizikai biztonságunk van kiszolgáltatva, a teszetosza hazugságaiddal a csürhéddel együt, akikkel a leggyalázatosabb legkegyetlenebb elnyomórendszer szolgálatába álltatok.
Néro2
Ez a Papagáj Pitike biztos hogy hülye.
Clavigo
" rezzenéstelen álláspontok "...:)DDDXXDXXDXX... Idióta vagy Pötyi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.