Vissza az államszocializmusa – ez is lehetne a mottója annak a propagandavideónak, ami a magyar kormány Facebook-oldalán jelent meg.

Kiröhögik a magyar kormányt, annyira szerencsétlenül próbálja magyarázni, miért ekkora az infláció

A kizárólag Fidesz-híveknek szóló üzenet lényege: az infláció a háború miatt ilyen magas, de a magyar kormány megvéd bennünket árstoppal, rezsicsökkentéssel, benzinárstoppal...

A videóra szokatlanul nagy arányban érkeztek nevetős emojik, jelezve, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot a hülyítés. Néhány érdekesebb reakció a kommentmezőből:

Ukrajnában van háború! Ennek ellenére a forint az ukrán hrivnyával szemben is gyengül évek óta!

A béke ily módon követelése olyan, mint amikor a kiscsoportos a villanyórát követeli a falról.

Az senkit nem zavar hogy az infláció az árstoppal már a háború előtt kezdődött?

Itt lehet bekapcsolódni az eszmecserébe:

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Azt kell latni hogy orban mar csak annak a 3 millio agyhalott baromnak beszel, aki adta a voksat ehhez ami most itt folyik. Mas nem erdekli orbant, csak hogy egyben tartsa a birkatabort es a szavazogepeket. De ez egyre nehezebb lesz, mert sorra zarnak be a korhazak, zuhan a forint es no az inflacio. Ha nem tud megegyezni az unioval a geci, akkor itt csunya vilag lesz. 500 forintos Euro, 40%-os eves inflacio, munkanelkuliseg es vegul allamcsod.
Remelem a 3 millio birka kozott csak akad 1-2 millio aki at fogja ezt latni, amikor mar parizerre se futja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@KisTehen: Én sírok, hogy ilyen marhák vannak, mint te.
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 18:05
"szociális kedvezmény, nyugdíj béremelés, rezsicsökkentés, adócsökkentés, stb"...Ez mind nesze semmi fogd meg jól.Pitiáner összegek és még ezeken is keresnek.
Ezek az "adományok" a gyakorlatban csak üres szavak.Egyik kezével ad és etet az uraság,de a másikkal kaszál és tízszeresét szedi vissza!Nagyságrendi különbségek vannak nem látod? Teljesen nyílvánvaló hogy a fideSS-maffia saját törvényeivel megtámogatva törvényesen lopja el(a közpénzt) az emberek pénzét/életét ételét/italát...stb.
ómió
@Fenyöfa58: Ezzel már nemcsak a tetvesbolsi egótokat, de még Böszme vezér efftársadat is a Fideszre hazudva próbálnád eladni? A "pálforduló" Gyuri gazdi efftársatok közbeiktatásával, aki 90-ben még a kommunizmus lebontását, ma meg már a visszaépítését dotálja? Kár rajta görcsölnöd! Nem tűnt fel, hogy április 3-án se voltak rá vevők a választók?
Németh István
@m73: Hát ami azt illeti a moslék szemét gyurcsányék bizony nem, és mégis a szemkilövő terroristák seggét nyaljátok! @Fenyöfa58: valami nagyon hülyére nőttél az eszed nem fejlődött megfelelően! > a magánnyugdíjpénztárt az szdsz -mszp konglomerátum hozta össze és lopta szét a beszedett pénzeket a FIDESZ próbált segíteni a meglopott polgárokon - de sík hülye vagy!!! @Istenakinincsen: kénytelen vagyok szót emelni a neved >álneved< mert magad felvállalni nem mered, használatával kapcsolatosan! Méltatlan vagy arra, hogy az ISTEN név, megjelölés, titulus, stb. bármilyen formáját használd annyira aljas barom vagy, hogy téged a barmok szarában találnának meg, mint rothadó penészt.
Yoda69
@Németh István: Ha az SZDSZ-MSZP szetlopta a nyugdíj vagyont, akkor hogyan tudott a fideSS kivenni 3 ezer milliárdot belőle? Ez eljutott a tudatodig?
Mellesleg én bennmaradtam a manyupban es fillérre megvan az a pénz, amit befizettek a korábbi munkáltatóim a számlámra az utolsó fillérig kamatokkal együtt.
Legkozelebb csak olyat hazudj ide, amit igazolni is tudsz.
Istenakinincsen
@Németh István: július 10., 17:18
Pistikém a szarban nincsen csomó(penész meg nagyon ritka benne) maga ökör!Kicsit nem figyelek rád és megint ömlik a mocsok a szádból.Egy hét nyaralás nekem is jár:))
Mi bajod az álnevemmel te satu?Jogdíjas talán?elárulom csak neked,hogy valami papos hazugság miatt regisztráltam ide.
Ezért ez az álnevem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.