Egyelőre nem tudják, hogyan került nyilvánosságra.

Nyomoz a rendőrség a hangfelvétel miatt, amiből kiderül, hogy Mészáros Lőrinc pénzelte az IndexetMTI/Máthé Zoltán

„Egyetlen ember volt, aki az Indexbe hónapokig pénzt adott, azt Mészáros Lőrincnek hívják”

– mondta az Index főszerkesztője egy 2021. tavaszi felvételen, ami a Direkt36 birtokába került és amiről a tényfeltáró portál közölt is egy cikket „Az Index ostromának színfalak mögötti története” címmel. Az anyag az Index 2020-as átalakulásáról, az ahhoz vezető útról és a lecserélődött, mostani szerkesztőség belső ügyeiről, politikai kapcsolatairól szólt – írja a telex.hu, ami a lap átalakulása nyomán jött létre független portálként.

Miután publikálták a cikket, az Index büntetőfeljelentést ígért és ezt meg is tette. Emellett azt is tudatták, hogy „a feljelentést nem kifejezetten és kizárólagosan a Direkt36-on megjelent cikk kapcsán, hanem az elmúlt években történt, nagy kárt okozó üzleti titoksértésekre is kiterjedően tettük meg”.

A BRFK most a Media1-nek nyilatkozva elmondta: „személyes adattal visszaélés és üzleti titok megsértése miatt rendelt el nyomozást, ami továbbra is folyamatban van. Válaszadásunkig gyanúsítotti kihallgatás nem történt.”

Forrás: telex.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A legnagyobb baj pedig az, hogy ez kiderült, nem pedig az, hogy a médiaszabadságot jogállámot etc...a maffiaállam telibeszarja. A Borkai jachton lévő kefélésnél is az volt a legfőbb kérdés, vajon hogyan szivárgott ki a felvétel és ki készítette!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Ezek igazi "vízesek"!A szívárgást akarják megszüntetni,nem az "óra-tekerést"!
Eladott Ország
@Emmersson71: tegnap 17:43 ♣ Az is lehet, hogy az öszödi beszédet Gyurcsány tudtával szivárogtatták ki, amely egy önkritikus vallomás volt. "Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk."
Emmersson71
@Eladott Ország: Ez azért picit nyakatekert volna!
CsipkeRózsa
Ez egy olyan eljárás, mint a Borkai Zsolt féle hajókázás a kurvákkal. Ott sem a lényeget kezdték el kinyomozni.
gina
Azt kell elfogni elhallgattatni aki az igazat feltárja a tolvaj szemeteket védeni kell ez a fidesz és mocskos OV patkány
bence
Nyomozni ? Ugyan minek ?! Úgyis az derül ki , hogy ártatlan !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.