Mintegy nyolc órával a Margit híd lezárása után felsorakozott a rendőrség a Margit híd közepén, és a Jászai Mari tér felé elkezdte kiszorítani a tüntetőket – számolt be róla a Telex.

Lecsapott a karhatalom, felsorakoztak a rendőrök: egyesével emelik ki a tüntetőket
Forrás: 444

A lap szerint, első körben csak a villamossínről próbálják meg a rendőrök kivinni az embereket, ahol többen már sátrakat állítottak fel.

Helyszíni tudósítójuk szerint még 19 óra után is 2-300 tüntető volt a helyszínen, és nem sokkal azután, hogy felszólították őket arra, hogy hagyják abba a jogsértést, legalább 100-150 egyenruhás rendőr vonult fel a hídra.

A 444 videóját a tüntetők kiemeléséről IDE kattintva tekintheti meg! 

Frissítés:

A helyszínről a 444 újságírója azt jelentette, hogy elindultak a villamosok már utasokkal, de az autók még nem, mert az úton még állnak a tüntetők, de elkezdték őket onnan is leterelni.

Forrás: Telex.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@jesz: Ez nem teszt, ez maga a bukás. Az Uniónak ajánlott igéret 24 órás megszegése, annak igazolása, hogy a kormány szavahihetősége a szemétdombra került. A választáskor emlegetett biztonság eltűnt, a hazudozás nyilvánvalóvá vált.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Sok fideszes volt köztük, mert ez a megszorítás őket is súlyosan érinti, te idióta komcsicska.
Ha lennének haverjaid, biztos elmondanák mennyire örülnek ennek az adóemelésnek.
ómió
@Aki Én: Ó, igen, bolsiék idiótája! Hazudd a fideszesekre, ahogy a tetves bolsiságodat meg rám próbálod! Ha meg adóemelésre lennél kíváncsi, lapozz vissza Bokros efftársadhoz!
balos
@szódó-ómió: Ritka állat volt az apád,hogy ekkora nemiszerv csuszott ki a farkán,de az anyukád sem gondolta,mi lesz a petéjéből!Ilyen véglényekből áll a fideSSes polgári ökrök rohamcsapata!
balos
A seggvédő karhatalom "fizetésemelést" ért a fideSSes maffiának!Ennyit értek fiúk!A valódi dolgozók mehetnek a levesbe!A pinter is felköpött és aláállt évekig a két hetes rendcsinálásának!A lényeg ,hogy mindenki jobban él aki a fideSS úthengert tolja a népre!
CsipkeRózsa
Ezek szerint, nincs hiány rendőrökből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.