Mintegy nyolc órával a Margit híd lezárása után felsorakozott a rendőrség a Margit híd közepén, és a Jászai Mari tér felé elkezdte kiszorítani a tüntetőket – számolt be róla a Telex.

Lecsapott a karhatalom, felsorakoztak a rendőrök: egyesével emelik ki a tüntetőket
Forrás: 444

A lap szerint, első körben csak a villamossínről próbálják meg a rendőrök kivinni az embereket, ahol többen már sátrakat állítottak fel.

Helyszíni tudósítójuk szerint még 19 óra után is 2-300 tüntető volt a helyszínen, és nem sokkal azután, hogy felszólították őket arra, hogy hagyják abba a jogsértést, legalább 100-150 egyenruhás rendőr vonult fel a hídra.

A 444 videóját a tüntetők kiemeléséről IDE kattintva tekintheti meg! 

Frissítés:

A helyszínről a 444 újságírója azt jelentette, hogy elindultak a villamosok már utasokkal, de az autók még nem, mert az úton még állnak a tüntetők, de elkezdték őket onnan is leterelni.

Forrás: Telex.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@jesz: Ez nem teszt, ez maga a bukás. Az Uniónak ajánlott igéret 24 órás megszegése, annak igazolása, hogy a kormány szavahihetősége a szemétdombra került. A választáskor emlegetett biztonság eltűnt, a hazudozás nyilvánvalóvá vált.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ez csak egy teszt...a szakértő szerint, a fidesz megnyugodott...ha csak ennyire futja az ellenzéknek (pedig ez nem ellenzéki tüntetés, a kata mellett szól) akkor nincs nagy vész...lehet tovább feszíteni a húrt...
justhpeter
@jesz: Ez nem teszt, ez maga a bukás. Az Uniónak ajánlott igéret 24 órás megszegése, annak igazolása, hogy a kormány szavahihetősége a szemétdombra került. A választáskor emlegetett biztonság eltűnt, a hazudozás nyilvánvalóvá vált.
kisfalud
Na mivel a rossz emberek is nézik a közvetítést, elő a símaszkot kezdődhet az éjszakai műszak a betöröknek, a zsaruk a vezért védik éppen ahányan is vannak, nem zavarja meg őket a közeg.
Nyírfa
Ha a tüntetők mellé állnának a rendőrök, azt mondanám, ez igen, bármikor kiállok én is az érdekeitekért. Na de így?
justhpeter
@kisfalud: A résztvevő rendőrök pontosan tudják, hogy a "rendőrállam" nem helyettesíti a józan érveket és magyarázatokat, a tüntetők reggel újra visszamehetnek és minél jobbal üldözik őket annál többen lesznek. A rendőri vezetőknek a gondolkodását meg megelőzi a lojalitásuk.
csak úgy....
"Ez az ország megérdemli a sorsást, felvilágosulatlan moszkovita típusú "szláv" szolgák vagyunk akik annyira ostobák, hogy "istenhazacsaládtól" meg egyéb faszságtól elalélunk, de a saját érdekeinket sem tudjuk felfogni.
Simán hagytuk, hogy egy gyerekként hülyére vert, komplexusos elmebeteg szociopata leuraljon, szétlopjon és megosszon minket miközben lealázta a társadalom szinte minden rétegét a tanároktól a rendörökön át a egészségügyi dolgozókig egyenként mindenkit!

És mi történt ...? SEMMI, BASSZÁTOK MEG!! " ( csutinyeck / 444)
Nyírfa
@csak úgy...: 20.14

Hitler pontosan azt a szerepet szánta a magyaroknak és egész Közép-, Kelet-Európának, amit Orbán most tégláról téglára meg is valósít.
Különb-e Hitler Adolfnál? Az én válaszom az egyértelmű nem.
Az orosz "uralkodó" ugyanezt akarja elérni az ukránoknál.
Úgy látszik minden évszázadban újjáéled a nácizmus, még ha nem is így hívták a régebbi korokban.
csak úgy....
@KisTehen: látom,ma még ebédszünetet sem tartottál,te fiatal,fontoskodó hülyegyerek!
troppauerhumer
@KisTehen: Jól tolod ,látom önmagad lájkolod ,az nagyon faxa ,aki önmagát lájkolja azt jelenti :leoralizálja magát ,további kellemes önkielégítést.
TASzSz
@KisTehen: ma 20.37 Egy se KATA vállalkozó!
namihami
Ahova kell a rendőr, oda kerül.
Felderítetlen gyilkosság, rablás, gyerekgyilkosság, holttest a betonban? Ugyan kérem, csak nem aprózzuk el a rendőri erőt.
Katások a hídon!?!?! Na, az már bűncselekmény a javából. Meg is lett rájuk a rendőrattak...
balos
Hát a rendőrei,most a csenőrsegget idézték!Nem baj fiúúk mehettek még a határra is szárazkenyérért védeni a maffiát!
Aki Én
@Shikari: 2006-ra emlékszel, te kettős mércés barom?
Mind ilyen buták vagytok!
simmering73
"A KATA csak az első lépés, amit letolnak az emberek torkán, aztán jön a többi, és az ellenállás megelőzése érdekében kitalálja majd Orbán a migrációs és/vagy háborús vészhelyzetet, gyülekezési tilalmat, bevezetik Oroszország mintájára a kritizálási tilalmat, esetleg katonai járművek járják majd az utcákat, mert háború van, ugyebár. A hülye magyarok pedig ezt megeszik, eltűrik, de csak egy darabig. Mert eljön az idő, amikor elszakad a cérna, de akkor kő kövön nem marad. Az 56-os koncolások lebegjenek a fideszes bűnözők szeme előtt, mert a félázsiai magyar nép nem viccel.

Ebbe az irányba megyünk. Akkor is, ha ez váratlanul felgyorsul, és akkor is, ha Orbánnak sikerül konszolidálnia valamennyire a mostani helyzetet a “bukott és hanyatló” liberális Nyugat pénzével, mert a baj gyökere a rendszerben van, és az előbb-utóbb a teljes összeomláshoz vezet. Még sokáig elhúzódhat, de annál rosszabb lesz. A magyaroknak eddig sem lett volna szabad megengedni ezt a fasiszta bűnbandát tevékenykedni, de minden perc hasznos, amennyivel előbb felébrednek és véget vetnek ennek az ámokfutásnak."
nepszava.us/orban-csodje-a-kata-modositasa-valojaban-a-kata-eltorlese-a-lakossag-megsarcolasa/
Dr. Proktor
Klubrádió: "nagy kár, hogy a demokratikus oldalon nincs csőcselék!"
Bizony, az tenné láthatóvá a tüntetést a politikai vakok számára...
Jozefina
Na ezért költ orbán milliárdokat a honvédség, rendőrség és más fegyveres erők fejlesztésére, mer ennél sokkal nagyobb tüntetéseket, kormány ellenes megmozdulásokat is le kell győzni majd!!??
kereső
Miközben sok-sok rendőr a szabad idejében"maszekol", - akinek van polgári szakmája- hogy kiegészitse a "világbajnok" fizetését, amiből családot eltartani szinte lehetetlenség megfelelő szinvonalon. Igy KATA-z-tak. Belefért- mert havi 25 ezer Ft adó ellenében adhatott számlát,nem kellett bujkálnia.Most ez megszűnik- mert csak főállásban lehet szeptembertől ezt az adónemet választani.
ila51
@Nyírfa: tegnap 20:11 ugye ? mert OK tegnap még itt voltak a pécsi janicsárok is , de mi lesz ha nem tudják majd őket ide édesgetni a kedvenc otthonukból ?
Toller Béla
A rendőrök nem katáznak. A kormány szerencséjére ... a többiek meg húzták azigát egész nap ...de most majd lesz idejük !
Aki Én
@Shikari: A magadfajta beszari csicska nem megy ki sehova.
Aki Én
@ómió: Sok fideszes volt köztük, mert ez a megszorítás őket is súlyosan érinti, te idióta komcsicska.
Ha lennének haverjaid, biztos elmondanák mennyire örülnek ennek az adóemelésnek.
ómió
@Aki Én: Ó, igen, bolsiék idiótája! Hazudd a fideszesekre, ahogy a tetves bolsiságodat meg rám próbálod! Ha meg adóemelésre lennél kíváncsi, lapozz vissza Bokros efftársadhoz!
balos
@szódó-ómió: Ritka állat volt az apád,hogy ekkora nemiszerv csuszott ki a farkán,de az anyukád sem gondolta,mi lesz a petéjéből!Ilyen véglényekből áll a fideSSes polgári ökrök rohamcsapata!
balos
A seggvédő karhatalom "fizetésemelést" ért a fideSSes maffiának!Ennyit értek fiúk!A valódi dolgozók mehetnek a levesbe!A pinter is felköpött és aláállt évekig a két hetes rendcsinálásának!A lényeg ,hogy mindenki jobban él aki a fideSS úthengert tolja a népre!
CsipkeRózsa
Ezek szerint, nincs hiány rendőrökből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.